Надія Балаж дорікнула журналістам за публікацію фотографій з суду за участі її доньки (ФОТОФАКТ)

21
39

Мова йде про журналістів зі Спеціального контролю, які не випускають з поля зору розвиток справи мукачівської лікарки.

Матір обвинуваченої Надія Балаж звернулась у Фейсбуці до активістів та наголосила, що не є етичним публікувати фото її сім’ї без їх попередньої згоди, мовляв, такі публікації принижують їх гідність. Жінка також підкреслила, що фотографування судового процесу є втручанням в її особисте життя та провокує агресію з боку громадян своїм змістом.

Цікаво, що схоже повідомлення написала і Діана Назаренко, яка є захисником сімей потерпілих у цій справі. Вона вважає, що фото з її участю є втручанням в адвокатську діяльність.

Однак, дивним є те, що пані Діана, яка, по суті, мала б відстоювати права родичів загиблих внаслідок смертельної ДТП, дуже тісно спілкується з Наталією Балаж та її адвокатом Андрієм Циганковим.

Варто зазначити, що з 28 березня 2015 року набув чинності Закон України “Про забезпечення права на справедливий суд”, яким засобам масової інформації дозволяється застосовувати портативні відеотехнічні засоби фіксації судових засідань без дозволу суду. Відповідна норма прописана в пункті 3 статті 11 закону “Гласність і відкритість судового процесу”.

Мukachevo.net

Коментарі

Л
Людина.

А скільки разів ця балаж, яка вважає себе пупом землі, принижувала гідність простих людей?! Хто хоч раз мав змогу поспілкуватись з нею, розуміє про що йдеться. Її не можна назвати ні жінкою, ні людиною. Це справжній ДЕМОН, біля якого опинитись неподалік дуже небеспечно! Честь, гідність, совість, людяність, порядність, норми моралі, закони... - це не про неї! Одним словом - ПОТВОРА в образі людському! Має таких самих ПОТВОР подруг і співучасниць в аферах на роботі - кнап, гудзовата. Перетворила коледж на кримінальний синдикат!

ДГ
До голоовки з чеснока

Яке ти право маэш називати ректора Ніколаєнко пройдисвітом, коли він в свій час очолював Міністерство освіти, поважна людина в Нубіпі. І перевіряти приїхали в коледж на чолі з головою комісії В.Курило, який представив документ Балажці, але вона не хотіла нічого признавати і виганяє комісію з коледжу. Значить рильце в пушку, і поводилася, як коледж то її власність. Придумула,що то рейдерський захват і примусила всїї зав відділень підписуватись, потім знову моча в голову- це нелегітивна комісія, короче аферистка все поступає по аферистському. От і допригалася, що звільнили її по статті, даже немає права читати лекції,тобто буди викладачем. Все вірно аферистам шлях в тюрьму , і вона скоро там очутиться. Попомните ці слова, і сьогодніщню дату. Слава Нубіпу та Ніколаєнко!!!

Т
тупі

Ви що не знаете що Балажка маэ юредичну освіту, та синок наркоман також вчився! Ось такі юристи)))))))) Вони так і закон знають, цеж дебіли! Мабуть купили дипломи, бо тупі як пробки закону не знають щоб таке писати.

Б-
балажці -головці чеснока

Балажко про тебе, твої афери, нахальство, злодійство добре обізнані в багатьох судах, прокуратурах, міліції, мукачівській мерії, лікарні і т.д., бо такої сволоти якою ти є, в Мукачеві ще не було. Тому, якщо в тебе в голові залишились бодай крихти здорового глузду, забирайся з Мукачева разом зі своїми дітками, бо тут ви всі зовсім себе скомпроментували і вам тут нема чого робити.

1
111

аферисти балажі читайте закон

Д
ДЕН

До дебілки Балажки та згаданої адвокатки!!! Ви читали Закон оцей новий??? Про що мова, панове??? Чорним по білому написано" Дозволяється знімати без дозволу суду...." Всі зазначені особи були в залі, коли їх знімали. Вони є учасниками судового процесу!!!Тобто їх автоматично можна знімати!! Яке нафіг приватне життя у суді при такій справі??? Справа ж не про згвалтування, а про вбивство!!! А приватне життя, пані Балаж, у вас вдома починається зразу за воротами. А у суді йде судове засідання! А не закрита на вашу честь вечірка!!!

ГЗ
головка з чеснока

Як поосто прийти у суд і в чергового міліціонера запитати про Балажку?А може прибиральниця більш обізнана. А під ту характеристику,що Ви дали підпадає 90 відсотків громадян!

ДД
до Діани Назаренко

Діана Назаренко просто не уявляє собі якими аферитами, супербрехунами і лицемірами є сім"я Балажів. Сім"я циніків, що будь-кого з"їдять ради власної вигоди, але коли їм потрібно, то будуть плазувати, прикидуватися порядними людьми, щоб склалося враження що це культурні люди.Діана, спитайте в мукачівському суді, які це порядні люди і вам багато цікавого розкажуть...

.
....

Здохни тварюка хто би ти не була, завтра піду тобі свічку покладу! Тоді побачимо що з тобою буде! Вашу сімейку всі ненавидять тих людей що вбила Вони за Вами прийдуть вже скоро!

ГЗ
головка з чеснока

Та не брешіть.Бо то лем собаки брешуть і ладжунка з вороновим. Ніколаєнко прохвост.Ніхто його в Києві не поважає.На рахунок перевірки.Што за рейдерська перевірка через два дні після початку навчального року.Перевірка без супровідних документів.Таке лише Ніколаєнко міг зробити. Мукачівці то чого ви паплюжите свій заклад в угоду пройдисвітам.Це ж ваше лице.СХАМЕНІТЬСЯ.

ДЧ
До чеснокоголовки

Наш Ніколаєнко- поважний ректор, професор, доктор наук,з великим багажом знань та людських чеснот. Авторитетна людина і ніколи не програє аферистці суд запамятай!!! А хто така Балаж? Злодійка, шантажистка судами,цинічна потвора, яка не пустила Нубіпівську перевірку в коледж, і думула ,що з ними можна так поступати як поступала з працівниками кооледжу " Хто ти такий?, Хто ви такі?. Вон звідси. А вони взяли та її дуже культурно, чемно на високому юридичному рівні вигнали вон, крича їй в слід Хто ти така?

БД
балажці для роздумів

Зло, порожденное тобой, К тебе вернется, непременно. Тепер маєш час згадати скільки підлості ти зробила людям.

ДБ
до Балажки головка із чеснока

Чуеш ти головка тупа Балажка воняча, кому ти росказуешь? Ти скільки лівих якоби робітників мала? А за них зарплату діставала, а ще виписувала матеріальні допомоги на працівників, приміальні але нико копійки не отримав, та і не знали все ти поскуда собі забирала! Такщо мовчи краще, бо дуже багато туйка про твої махінації напишуть.

ГІ
головка із чеснока

Вот збісилися ладжунки і воронови.Ваш Ніколаєнко сам улитить як пробка за свої діла. НАДЮ БАЛАЖКУ ЗВІЛЬНИЛИ НЕЗАКОННО,ЦЕ СУД ЛЕГКО ДОКАЖЕ! Послі долинського такоє хозяйство лишило што Київ за голову ся брав.А зарплату не коледж встановлює, а міністерство.Тупаки чортові.

П
Перевірка

Балажка уже нико, копнули її в широку товсту гузицю так далеко, що ся скоро очутить в тюрьмі. Тепер не знає за ко-го ся брати, на кому ся носити, то ймилася за Спецконтроль. Думать, ош рявкне та они ся напудять і повтікають од її чести яку нигда паскуда не мала, та гідності , яку вона вважає, а на справді підлості. Сядь собі на сраку та чекай вироку суда, а не бігай по фейсбуку гойкавучи яка я файна, бо ти вже гуно розтоптане Нубіпом.

ДЯ
до я головка з чеснока

Надю короста підпишися щоб всі знали ко це пише! Не одна нормальна людина за тебе не заступиться, коли ти гнидо людей звільняла тебе не цікавило за що Вони будуть жити?! Так скажи що в деяких вчителів смішно сказати 600грн. зарплата, ты падлюка знущалася над людьми! Так що падлюка заткайся Бог тебе покарав гнилячку, та і дітей твоїх! Людські сльози та то горе що ти творила тобі з рук не зійде, все ще попереду. ТЫ НЕ ГОЛОВКА ЧЕСНОКА ТЫ ГОЛОВКА ВІД Х...Я

ВС
Вердикт суда

Наталії Балаж - 5 років загального режиму за вбивство Надії Балаж - 10 років за підробку документа, заволодіння чужим майном та шахрайство, конфіскаія майна, утримання в одиночній камері, тому що і там буде шантажувати, красти передачі, плестим інтриги . ОЦЕ СПРАВЕДЛИВИЙ ВЕРДИКТ. Божий вердикт -...

ДЯ
До я з головки з чеснока

Стара Балажка так на директоровала,що лем чесноком за нив і вонитть. Який був покійний Долинський , але було господарство, землі, ферма, для Ключарського і Давидівського населення робот.а Прийшла за Долинським порядки наводити,та нич із сього ся не залишилось: сама ще більше розкрала за Долинського ,все, зпустовала ,що коледж не може називатись аграрним бо там сільським господарством не пахне. Вона в технікумі робила не як директор , а як смітюх,робила 12 років ремонти бо так легше гроші списати,розкрасти.Се у неї виходило добре, але не для держави. ВОНА ЧЕСНОЧНА ВОНЯЧКА.

ЯГ
я головка з чеснока

Ой давайте варіські плясовиці мичте помыї,а ще заголіться та уплескайтеся-це ваш уровень. Я не судя і знаву заповідь не суди....Я приношу соболезнование помершим в катастрофі.Ліпше не понословучи покладу за них свічку в церкви. АЛЕ ПУВІЧТЕ МИ КОТРЫЙ ДЕБІЛ РОЗРІШИВ І ПОВЮХ ПРОТИСІЮ НУЧЧЮ ПО МЕЖДУНАРОДНУЙ ТРАСІ? ТО СОУЧАСНИКИ ЗЛОЧИНУ. Тепирь по старуй Балажці.Послі долинського тежнікум треба было утягувати не з болота,а з мустювки.Тот злодій розкрав вшытко до шпента.Сынок С.Долинський якого чорта там ся крутить? Біду там робить алкоголік воронов і бандітка ладжунка.Надя увела коледж на высокий уровень.А за взрослу дівку не має нести відповідальність. ЛІШІТЬСЯ СІЛЬХОЗА,ЗАТКАЙТЕ ПЫСКИ І ЧЕКАЙТЕ ВЕРДИКТ СУДА!

1
123

нда надюха опустили тебе нище плінтусу!))))))) ось тобі і людські сльози! нехай всі задумаються хто бере від балажів гроші, що може їх чекати!

НХ
НА ХЕР З МУКАЧЕВА КУРВІВ БАЛАЖОК

Поруч з фотографіями цих двох шльондр балажок поставте і фотографії невинних жертв, тоді зразу стара пройдоха писок затче. Щоб на тебе, стара брехачко балажко, знайшлися такі самі, як твоя беспутня дочка і щоб з тобою,так само поступили. Твоє свинство тобі ж і повернеться!

ДД
до до Василю та аферистці- балажці

Надьо, звернися в УжНУ, на економічний факультет,де ти захищала кандидатську дисертацію і де добре пам"ятають, з яким дипломом( що пізніше виявився фальшивим) ти її захищала. Чому не звернешся для підтримки в суді до членів спеціалізованої ради УжНУ, перед якими ти захищала кандидатську? На відміну від тебе, це освічені люди, що на своєму професійному шляху, ще не бачили такої бидлоти, як ти Надьо! Зараз всі знають з якого морального давидківського середовища ти походиш, але не всі знають що свою професійну діяльність ти розпочала з посади лаборанта сільгосптехнікума і паралельно тирила гаманці з сумок,від колег по роботі. Так що не тобі,бидлото, говорити про етичні норми. Агресію з боку громадян, визвала ти сама, своєю поведінкою на посаді директора коледжа. Про беспрєдєл, який ти запровадила в учбовому закладі, розповідають як студенти, так і викладачі. Очевидні речі до тебе доходять лиш тоді,коли тобі наб"ють морду, що періодично робив з тобою твій бувший чоловік Борис.

НМ
НЕ МАЄ ГІДНОСТІ

Пише в фейсбуці Надія Балаж , що фотогорафії принижують її гідність. Та чи ти зовсім здуріла? І не в курсі , що в тебе ніколи не було гідності та честі . ТИ НЕЛЮД, ТИ ВБИВЦЯ ПОНІВЕЧЕНИХ СІМЕЙ ПРАЦІВНИКІВ, ЯКІ КОЛИСЬ ПРАЦЮВАЛИ В КОЛЕДЖІ, РОБИЛИ ІСТОРІЮ, ЗАКЛАДУ, А ТИ ПОЗНУЩАЛАСЯ З ЛЮДЕЙ І ВИКИНУЛА НА ВУЛИЦЮ ЯК ТЕПЕР ТЕБЕ. (Бумеранг повертається)ТЕБЕ НІКОЛИ НЕ ЗГАДАЮТЬ ДОБРИМ СЛОВОМ В ІСТОРІЇ ТВОГО ПАДІННЯ,ЛИШЕ НЕГІДНИМИ СЛОВАМИ ЯК ФАЛЬШИВОДИПЛОМШИЦЯ, СУПЕРВЗЯТОЧНИЦЯ, НАГЛА ШАНТАЖИСТКА,БРЕНДІАФЕРИСТКА. ЯКЩО ВВАЖАЄШ ЦЕ ЗА СВОЮ ЧЕСТЬ ТА ГІДНІСТЬ, ТО ТИ точно ЗДУРІЛА, І ТВОЄ МІСЦЕ В П С И Х У Ш Ц І.

Я
Я

Наталку Балаж звільнено з лікарні за порушення клятви Гіпократа,а значить вона прцювати лікарем не зможе , хоча вона і так не прцювала лише рахувалася на роботі бо тупа як балта, так , що Аспірантуру , вона не закінчить так як нема мозгів,і конкретно є люди які прослідкують її липову науку. А стара видра Балажка Надія теж звільнена по статі із аграрного коледжу бо втручалася в приватне життя майже 70 звільнених з коледжу працівників різного рангу, а тепер не ганьбиться піднімає свою негідну пику на Спецконетроль за втручаннея в особисте життя. Так ти його Надьо не маєш: В тебе життя складається наїзди хоч на кого небудь, далі шантаж і суди, і знову по колу. За наїзди і шантаж вибивала гроші з викладачів ,батьків студентів та ін.Яке життя? ти його не маєш, хіба СУДНЕ ЖИТТЯ, бо все життя ся судиш

Ц
цинізм

скільки ці стерви будуть світом колотити? мало того,що вбивці,злодійки та ще й адвокати і прокурори з суддями стали на бік вбивць! Доведуть людей до отчаянія і до самосуда.

К
катерина

Не важно як цей Василь написав, якщо це правда то то вже взагалі ганьби нема у балажок, якими циніками треба бути? Невже вони відкупляться? Тоді вибачте але ми гірше ніж цигани! Свяшеник мовчить який людей зібрав, навіть га суд не прийшов мабуть гроші теж взяв, ганьба!

Ю
юрко

Балажи то уроди, неодного нормальноо нема стару судять за підробний деплом, малу за те що буха за кермом вбила людей, синок наркаман обдовбаний постійно в досах за дозою бачимо як гоняе!

Д
до6575

+1, якби збила цигана, ті би так і зробили...

В
віталька

Хм,"стрАнна", а я думав що ця сімейка уже здохла.Хм..

ДВ
До Василю

Василю,на кандидата наук не поступають.Поступають в аспірантуру.Для того,щоб отримати ступінь кандидата наук потрібно публічно захистити дисертацію.Процес отримання наукової степені називається- СПІВШУКАЧ.

0
0000000

Скільки можна таке приниження терпіти? Люструвати продажного суддю і прокурора! Забрати ліцензії від продажних адвокатів! Посадити Балажок!

5
555

6575 молодець тое правда.

0
007

Голосую за 6575 !

В
Василь

Для журналістів Ви в курсі що стара Балажка, цього року заплатила, за доньку що б вона поступила на КАНДИДАТА НАУК? Це якими треба бути циніками, що б після всього що накоїли, йти і поступати? Це означає що вони такі впевнені, що дочка не понесе не якого покарання !!! Вдумайтеся лікар який п'яний, вбив кілька людей, безліч покалічив буде КАНДИДАТОМ НАУК ?! Це насмішка над правосуддям законом, і маральних ціностей! КУДИ ВЛАДА ПОЗИРАЕ? Подлюки ви ще щось пишите про етику? Чмошники!

Ю
юля

Ці гниди що зовсім подуріли? Вбити людей бухою за кермом, а тепер робити вид що нич не трапилось? Треба в очі плюнути, а то всім вже ясно що та адвакатша продалася Балажам, Спеціальний контроль молодці, та Мукачево нет респект Вам! Так тримайте може з допомогою Вас буде справедливість та такі продажні судді як Придачук, будуть боятися таке безаконня творити та брати хабарі!

6
6575

Треба з нею поступити так як з Калманом.Запалити їх дом,аби знали як все можна купувати.На життя других їм наплювати.Думають що все можна купити.

І
Іван

Балажко, обись суко виздохла! Вмісті із свойом матірю і адвокатами-виблядками! Нема на вас Музичка!

1
123

но се капец. тепер їх і фотографувати вже не можна, праведних таких? може переживають, що фотоапарат зафіксує німб святості над їх головами?

1
1

"...такі публікації принижують їх гідність..." Більше нічого їх гідність не принижує??? Може вона просто за за публікацію фото грошей хоче? "Кормушка" відпала, треба ж тепер якось гроші здобувати.

Читайте також