Новий автоцентр Volkswagen на Закарпатті

13
0

2007-й рік динамічно почався з великої події – відкриття нового концептуального автоцентру Volkswagen, що належить офіційному дилеру - компанії «Форвард Автоцентр».

2007-й рік динамічно почався з великої події – відкриття нового концептуального автоцентру Volkswagen, що належить офіційному дилеру - компанії «Форвард Автоцентр».

Ультрасучасний концептуальний автоцентр, що відповідає усім вимогам та стандартам Volkswagen, стане справжньою окрасою не тільки Мукачева, але й Закарпатської області загалом. Адже його спроектовано з урахуванням найвищих стандартів, які є єдиними для усіх дилерів Volkswagen AG у всьому світі.

Просторий шоу-рум загальною площею 400 квадратних метрів дозволяє розмістити шість автомобілів Volkswagen та одне VIP-авто у спеціальній зоні.

Клієнт автоцентру отримає будь-які консультації з приводу вибору та покупки автомобіля, а також матиме змогу вислухати поради висококваліфікованого персоналу шоу-руму. Працівники автоцентру нададуть весь комплекс послуг – від консультацій по вибору конкретної моделі до допомоги в оформленню кредиту та страхування автомобіля.

Варто зазначити, що новий автоцентр буде працювати в режимі «без обідньої перерви», що може виявитися дуже зручним для клієнтів.

Продаж автомобілів – не єдина функція новобудови. Сучасна станція технічного обслуговування буде здійснювати гарантійне сервіс та післягарантійне обслуговування автомобілів Volkswagen, причому фахівці СТО мають багаторічний досвід та пройшли спеціальну підготовку. Це дозволяє з впевненістю заявляти, що всі реалізовані новітнім автосалоном автомобілі будуть мати першокласне технічне обслуговування, що передбачено стандартами виробника.

Концептуальна станція технічного обслуговування площею 1000 квадратних метрів нараховує 14 постів, серед яких експрес-сервіс (швидка діагностика), лінія контролю, 3 плунжерні підйомники – пости ТО, один п’ятитонний підйомник для автомобілів Volkswagen Touareg та мікроавтобусів, пост шиномонтажу, чотири двохстійкові підйомники, пост загальноремотних робіт, пост геометрії кузова та кутів установки коліс, пост додаткового обладнання та дві мийки.

Звичайно, створення такого потужного і серйозного автоцентру потребувало значної кількості матеріальних та людських ресурсів, досвіду спеціалістів у галузі будівництва – навіть закордонних.

Сьогодні ми можемо з гордістю констатувати, що новий автоцентр Volkswagen є чи не єдиним у регіоні взірцем відповідності усім стандартам виробника такого рівня.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також