Опалювальний сезон на Мукачівщині

4
0

розпочався вчасно

   Голова Мукачівської райдержадміністрації підписав розпорядження, відповідно до якого з 15  жовтня розпочато опалювальний період 2007-2008 років для бюджетних установ і організацій, а також для населення району. 

     Своєчасно розпочато опалювальний сезон в закладах освіти, охорони здоров’я, житлово-комунальному господарстві. Під час підготовки до осінньо-зимового періоду в лікарських установах, школах, дошкільних закладах та учасновах культури виконано ряд ремонтних робіт опалювальних систем, завезено  вугілля та дрова. 

     Рівень комплексної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства  району до роботи в осінньо-зимовому періоді 2007-2008р.р. становить 92%. (34 будинків). Поки невирішеним залишається питання щодо державного фінансування в розмірі 419.380 тис.грн. загальної кошторисної вартості на проведення ремонту даху житлового будинку по вул.Фрідяшівська, 10А, що у смт Кольчино. Необхідну документацію та позитивний висновок державної інвестиційної експертизи було надано головному управлінню, містобудування, архітектури та житло-комунального господарства облдержадміністрації для подання на тендерну комісію, повідомили з сектору зв’язків з ЗМІ, громадськістю та з питань внутрішньої політики апарату Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також