Павла Федаку відсторонили від керівництва ужгородської "Батьківщини"

9
1

після великого земельного дерибану

За інформацією бютівського сайту "Ужгород.нет", новим керівником ужгородських бютівців може стати Павло Чучка, який ще кілька місяців тому вступив до “Батьківщини”.

Остання сесія міської ради набула широкого розголосу. Землю на ній роздавали, як і на інших сесіях – це уже здивування не викликає. Але поведінка депутатів-бютівців набула анекдотичних форм. Після закінчення сесії обласне бютівське керівництво розійшлося і міські бютівці як загіпнотизовані знову потягнулися в зал, де й зайнялись улюбленим і прибутковим питанням – роздачею земель.

Це не на жарт розізлило обласних керівників, які вирішили покласти край такій ганьбі і звільнили Павла Федаку з посади голови міської організації партії “Батьківщина”. За інформацією журналістів, новим керівником ужгородських бютівців може стати інший Павло – Чучка, який ще кілька місяців тому вступив до “Батьківщини”. Раніше він розлядався, як потенційний керівник Ужгородської районної організації.

Серед інших кандидатів називають Цірика та Рибу.

Коментарі

K
Kvadrat

Федака написав заяву особисто, а Чучка - навряд він навіть не є членом міської організації а районої, виришуватиме конференція.

Читайте також