Renault на Закарпатті: всерйоз та надовго

6
0

Renault – виробник світового масштабу. Вже сьомий рік поспіль ця французька марка зберігає статус автомобільного бренду №1 на загальному ринку легкових та комерційних автомобілів.

Ще до минулого року славетна французька марка була представлена на Закарпатті досить слабо: за 2005 рік в області було реалізовано усього 38 автомобілів марки Renault та 12 автомобілів марки Dacia. Таким чином, доля ринку Renault серед легкових та комерційних іномарок у 2005 році складала лише 1,6%, а доля марки Dacia серед легкових іномарок складала взагалі 0,5%.

Але з появою у березні 2006 року офіційного дилера Renault – компанії «АвтоСтарт-М» -ситуація кардинально змінилася. Про це красномовно свідчать факти та дані продаж: незважаючи на те, що офіційні продажі автомобілів Renault та Dacia стартували лише у травні місяці, за 2006 рік було реалізовано вже 111 автомобілів Renault та 156 автомобілів марки Dacia.

Динаміка росту продаж автомобілів Renault Group на Закарпатті просто вражає, адже у порівнянні з 2005 роком продажі автомобілів Renault зросли на 192%, а Dacia – взагалі на 1200 % (!).

Зважаючи на такі результати, логічним кроком стало будівництво концептуального автоцентру Renault, яке розпочалося одразу після отримання компанією «АвтоСтарт-М» статусу офіційного дилера Renault на Закарпатті. А вже через півроку, 23 березня, ефектна новобудова прийняла перших відвідувачів на відкритті першого та єдиного на Закарпатті концептуального автоцентру Renault.

З такої нагоди Закарпаття відвідали перші особи компанії «Рено Україна», зокрема - голова правління Ферід Аннабі та комерційний директор Ірина Гон. На прес-конференції, влаштованій напередодні презентації, представники закарпатських мас-медіа мали змогу дізнатись «із перших вуст» про особливості модельного ряду, новинки, стратегію та плани компанії «Рено Україна».

Ультрасучасний концептуальний автоцентр площею 900 кв. м., що відповідає усім вимогам Renault, спроектовано з урахуванням найвищих стандартів, які є єдиними для дилерів Renault Group у всьому світі.

Просторий шоу-рум дозволяє розмістити вісім автомобілів Renault. Клієнт автоцентру отримає будь-які консультації з приводу вибору конкретної моделі автомобіля, а також матиме змогу вислухати поради висококваліфікованого персоналу шоу-руму. Працівники автоцентру нададуть увесь комплекс послуг – від консультацій щодо вибору конкретної моделі до допомоги в оформленні кредиту та страхування автомобіля.

Продаж автомобілів – не єдина функція новобудови. Сучасна станція технічного обслуговування буде здійснювати гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів Renault та Dacia, причому фахівці СТО пройшли спеціальну підготовку. Це дозволяє з впевненістю заявляти, що всі реалізовані новітнім автосалоном автомобілі будуть мати першокласне технічне обслуговування, як це передбачено стандартами виробника.

Концептуальна станція технічного обслуговування нараховує 6 постів, серед яких експрес-сервіс (швидка діагностика), пост шиномонтажу, пост загальноремотних робіт, пост геометрії кузова та кутів установки коліс і пост додаткового обладнання.

Організатори перетворили відкриття автоцентру Renault на справжнє феєричне шоу, у якому прийняли участь не тільки український шоу-балет «А6», але й зірка світового масштабу Інгрід, яка виконала для гостей свята декілька популярних композицій французькою мовою.

Учасниками шоу стали… і самі автомобілі Renault, які ефектно їздили в світлі софітів, наочно демонструючи присутнім динаміку та чудову маневреність автомобілів провідної французької марки.

Логічним закінченням шоу став феєрверк, який просто вразив усіх присутніх тривалістю та видовищністю.

Відкриття новобудови такого рівня є великим кроком назустріч клієнту, який тепер матиме можливіть придбати автомобіль Renault Group у концептуальному автоцентрі Renault так, як це відбувається в усьому світі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також