Розмір жіночих грудей постійно збільшується

93
0

Компанії, що виробляють спідню білизну, оголосили про випуск бюстгалтерів з розміром чашечок L. За словами виробників, до них не раз надходили скарги від жінок, що вони змушені носити білизну не відповідного їм розміру.

Розмір жіночих грудей постійно збільшується. Принаймні, це стосується мешканок туманного Альбіону.

Так, минулого тижня компанія Bravissimo,,що займається жіночою білизною, оголосила про вихід бюстгальтера з розміром чашечки L.

Так само через скарги жінок два роки тому з'явилася білизна з чашкою КК., що наочно демонструє тенденцію, пише Newsru з посиланням на The Daily Mail.

Медики констатують: великі груди забезпечує додаткове навантаження на все тіло, адже груди розміру L важить приблизно 6,5 кілограма. Зараз середній розмір британки - 34E. А ще в п'ятдесяті це була чашечка B.

Відповідь на питання, чому ж за останній час жіноча груди настільки виросла, намагаються дати різні фахівці.

Хтось вважає, що вся справа в жирових відкладеннях. Наприклад, професор Майкл Баум розповідає:

"Жир відкладається на грудях так само, як і на інших частинах тіла. А беручи до уваги епідемію ожиріння, збільшення розміру грудей не дивне".

Однак не всі пані з великими грудьми мають зайву вагу. що спростовує теорію з жиром.

Доктор Мерилін Гленвіл твердо заявляє: "Ми говоримо не про збільшення жирового прошарку, а про збільшення кількості тканин самої грудей. Тому необхідно звернути увагу на естроген, стимулюючий зростання даної тканини".

Вона підкреслює, що останнім часом змінилася ситуація як з внутрішньої виробленням естрогену, так і змістом гормону у зовнішньому середовищі.

У наші дні у дівчаток набагато раніше починається статеве дозрівання. Вони народжують менше дітей і не дуже довго годують їх грудьми. А пологи і вигодовування дозволяє контролювати гормони, що стимулюють ріст нових клітин у грудях. У підсумку сучасна жінка піддається впливу більшої кількості сплесків естрогену, стимулюючого овуляцію.

Потім, це покоління народжене жінками, котрі сиділи на протизаплідних гормональних препаратах з великими дозами синтетичного естрогену.

А стаття 2002 року, опублікована Агентством з навколишнього середовища, оприлюднила шокуючі дані: цілком може бути, що разом із сечею жінок, які сиділи на контрацептиви і гормональної терапії, естроген потрапив у річки.

Саме це спричинило зміну статі приблизно половини риб-самців і призвело до зараження води. Не виключено, що вода вплинула і на людей.

Більш того, захистити сьогодні себе від надлишку гормонів не можна. Вони скрізь: в пестицидах, пластиці, косметиці, дезодорантах. Потрапляючи на шкіру, гормони швидко всмоктуються.

Молоко ж, настільки улюблене багатьма британцями, забирається у вагітної корови, і саме по собі містить високі дози естрогену.

А сидячий спосіб життя призводить до уповільнення швидкості метаболізму гормонів. У результаті все більше жінок стають в чергу на операцію зі зменшення грудей.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також