Ринки «дістали» губернатора

4
0

Одним з питань, яке розглядали на вчорашній колегії Закарпатської облдержадміністрації, був стан справ на ринках краю. Підсумовуючи результати розгляду Олег Гаваші заявив, що робота всіх контролюючих органів щодо стану на ринках є незадовільною.

Одним з питань, яке розглядали на вчорашній колегії Закарпатської облдержадміністрації, був стан справ на ринках краю. Підсумовуючи результати розгляду Олег Гаваші заявив, що робота всіх контролюючих органів щодо стану на ринках є незадовільною. «Далі вам так працювати не дамо, хоч ви і думаєте, що ваше керівництво десь далеко у Києві. Не плачте, що у вас немає грошей, прав і повноважень — совісті у вас нема! Усі звітуєтеся: ми пахали. А який результат?», — риторично запитав губернатор. Навести порядок керівникам контролюючих відомств та головам РДА О.Гаваші наказав до вересня.

Міський голова Хуста розповів, що виконком міськради вичерпав можливості і повноваження вплинути на керівництво ринку, бо там батько — директор, син — голова райспоживспілки, яка є власником ринку, а інший працює в УБЕЗ. На ринку зареєстровано 550 чоловік, та фактично працює понад тисячу, тому в «тіні» крутяться більше мільйона гривень.

Олег Гаваші сказав, що стихійні ринки існують, тому, що є попит, є що продавати і кому купувати. Тому слід думати не над тим, як закривати ринки, а над їх облаштуванням, повідомив кореспондент ЗІА «Простір».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також