Солдатські батьки пікетуватимуть мукачівський військкомат

31 60

29 липня у вівторок відбудеться черговий мітинг біля Мукачівського військкомату.

Як повідомили Мукачево.net організатори, батьки, рідні та знайомі мобілізованих, зберуться аби висловити свій протест проти відправки чоловіків на війну.

Пікет планується на 10:00 годину.

Дивіться також: Без паніки: масова мобілізація Мукачеву не загрожує поки не оголосять військовий стан.

До війська можуть мобілізувати до 80 тисяч закарпатців

Багатодітних закарпатців звільнили від мобілізації

Коментарі

М
Михайло

Мукачівський війскомат= хер клали на закони України !

О
Оросвейг

Видитьмися, ош з такими коментами славігероям у нас нич не світить. Наші люди за чиїсь дурниці голови класти не будуть.

У
УА

На АТО должны идти профи. Это антитеррористическая операция, военного положения нет. Против профессиональных террористов должны воевать МВД,СБУ и другие профи, а не мальчишки наши . Надо отстоять каждого, своего и чужого, хотя в такое время чужих нет. Они тоже чьи то дети. Я люблю свою страну, но в такой ситуации тотальная несправедливость. Парней с восточной Украины не призывают, потому что боятся что там взорвется, а наших так вперед на мясо.

У
Українець

Ага.... депутати і їм діти - то еліта. Всі решта - мясо і бидло, які мають помирати, аби династія депутатів могла передавати владу з покоління в покоління. Про яке керування, і про яку еліту йде мова, якщо ця "іліта" за 20 років повністю розвалила країну! Люди якщо вооють, то за країну і ідею, а не за п**ерасів, які крадуть від людей гроші.

У
Ужгород

Більшість коментаторів бидло, інтелектуально нерозвинуті істоти. Треба домогтися кастрацію, щоб не залишали після себе біологічне сміття. В нашій країні, на вищих посадах сидять багато гнилих істот, ось ці істоти гальмують розвиток нашої країни, вони тільки за гроші думають. Більшість із них ходять із фашисткою георгіївською стрічкою. В Закарпатті теж є кадри з стрічками, тільки більшість із низ уже давно з'їли свої стрічки (в прямому сенсі). Декотрі з поламаними ребрами, розбитими машинами. Що само цікаво, то що закарпатці самі здають (повчають) таких "жуків". Не в одному місті в Закарпатті не знайдете пікети на підтримку сепаратистів, не знайдете навіть тих хто виступає проти нинішньої влади! Хіба, в інтернеті усяке біологічне сміття пише, а велика частина з них з інших областей. Схема здачі: В суботу подзвонили таксисту, що по такому адресу якісь люди расія, расія. Находять ППС (хлопці молодці, начальству ні слова - бо більшість з них теж гнилі) приїжджають по адресу, і в бобік..

ДТ
до так трэба

ВЕСЕЛЫЙ ТЫ ЧЕЛОВЕК!

ТТ
ТАК ТРЕБА

сини депутатів то є еліта, яка має після завершення війни керувати вами, вони мають готуватися до керування держави, а не ходити на АТО, АТО для тих хто не має диплому! пролетарі мають воювати, жінки забезпечувати, а після еліта забезпечити державу!

ДС
до сивлюського ідіота

Хто постоянно повторяє одно і тоже (слово підерас) тот тим і є.Се по Фрейду.А кіть ти рахуєш себе правим то і пиздуй на войну.Як май мало-вернешся псіхом вадь ковдошом.А свою тупу пропаганду впарюй таким як і сам сомарам.Узимі із-за таких як ти горе-патріотів будеме всі голодні і мерзнути.Лічи мозги, кіть они є у тебе.

ДТ
до так трэба

ТЫ СЫН ДЕПУТАТА!!

ТТ
ТАК ТРЕБА

ко ви такі указувати кому ідти на війну!президет сказав значить вперед , він обланий більше 50%-а голосів! всіх закарпатців на АТО! нехер сидіти дома! жінки які проти теж хай ідуть на ато місто синів!

ДС
до сивлюський

Да ну???? Где военный стан, где дети депутатов , руководителей страны в первых рядах? Где помощь государства военным? Ты из котла вырвался - в психушку, оружие раздолбали - дезертир. Только Пан Гелетей позирует в позе супервоина, да в фейсбуке перемога за перемогой.

Z
Zoltan

Севлюшский, а ты откуда пишешь, из Донецка, из Луганска? Или из дивана? Ха!

С
сивлюський

Блін. Вилізла вся ригоАНАЛьна шваль і репетує тут *майдануті, майдануті при Януковичу такого не було....* Та пішли ви нах*й у*бки. Такі підараси, як ви, продасте і маму рідну за миску баланди. У вас ні честі, ні гідності, ні ума. А адмін такий самий підарас, шо дозволяє цій пятій колоні залишати коментарі.

О
Офігівший

В с.Дерцен представникам воєнкомату місцеві мешканці набили писки і не дозволили хапати по вулицям місцевих хлопців для відправки на медкомісію.В с.Гать нарід перекриває шлях Мукачево-Берегово.Народ самоорганізовується проти бездарної влади.

М
Макс

де ваше хто не скаче той москаль? Що затихли? Паспорти у Мадярщину готуєте? СУКИ!

С
сержант

треба ім у вівторок показати мобілізацію треба зібрати чим побільше людей та в шуматосі перевернути воэнком і спалити всі документи

Х
ххх

но накониць то начинаете ся просипати а не писати слава...я не проти украини но я проти правітелів сих-ціни гурі а ми мовчиме та тоди мож іщи май робити з баранами і робити так як ся тому пастухови захочеся.аж ми інтересно-напишіть ко служив при СССР-ко кому клятву давав-усьому народови а типирь як ся получать ош розбудили руського видмідя скачучи-а типирь все кампец доскакали гниди а нам ся росхлебувати-малось те ся прощитали нико за вас не піде нигде лем проти вас типирь.

О
Оптимист

Несколько Лет упорной Войны - и затем Тысячи Лет Счастья!!! (Так считают мудрецы. Надо терпеть - это наш путь!) Слава Героям! Светлая Память Им! Вперед - к победе справедливости и правды!

Р
Роберт

Яка в діру мобілізація доки ниє войни? Де ваші мозги, люди? Мобілізація може ся проводити у воєнному положенні і лем тоди, а де оно? Влада заявляла про войну? Нєт! Она заявляла про АТО. А ко має іти в АТО? Аж нияк не вуйка ай хлопи із сіл, котрі пушку віділи лем на картинках. Так шо рекомендую у вівторок 29 іюля пуйти до воєнкомата у Мукачевови і зазвідати їх, на якому основанію наші діти мають іти на войну? І обізательно вузьміть камери і кидь мож даяких журналістів, оби пак нико не казав, шо він такого не говорив! Я з вами!

Л
Лоци

В країні анархія, причому такого масштабу, що навіть Янукович собі не дозволяв. Маю десятки знайомих в різних селах. В тій же Визниці чоловіків забирають чи не в самих трусах і тапках з дому. поспілкуйтеся з людьми... В країні нема воєнного стану. значить будь-яка "мабілізация" є незаконною. Особливо в тій формі, в якій вона проводиться. До мене якщо прийдуть - я маю бейсбольну біту, буду бити, доки буду мати сил - краще сісти за те, що натовк пику перевертню в погонах, ніж як мясо отримати кулю за ЖИДА.

Z
Zoltan

Самое странное и страшное: те которые придумали и финасировали майдан, теперь настраивают наше общество против беженцев. Люди, не поддавайтесь! Беженцы ведь тоже воевать не хотят! Будет мир, они поедут домой, если конечно у них будет еще дом родной стаять...

А
Азеф

Почитав ваши "ХЕРОЇ" пісульки і зрозумів скоро ПИ@дец нам всім прийде з такими думками..........ой скоро мвцалі будуть гнати нас до Мадярьщини, ой скоро. Всі кричали що погано, всі кричали що кричали що буде добре...........ДЕ ТО Є, то що казали - ДОБРЕ???????????? Я скажу де - в ГУЗИЦІ........ідіть далі глядати. Для дурнів кажу - є така приказка у руських "С чем боролись, на то и напоролись"

7
777

і що це твориться... ось тепер треба збирати ваші мітинги і майдани! ДО ПАТРІОТА! Герої ще і як померають!!!

З
Зорро

Мені вчора тоже повістку принесли.

З
Зорро

У них такі вимоги (написи на плакатах)1 Мобілізація чоловіків з донбасу 2. Мобілізація синів депутатів.... ну і в такому роді. Я з ними цілком згоден бо: спочатку народ лугандона кричав "Рассея памаги" за 200 грн на мітінгах,потім прийняв з розпростертими обятьями боевічків, а коли гаряче стало втікли , мол біженці ми. Подивитися в городі стільки чоловіків з лугандона, і що? вони стали на облік в війскоматі? а х...й там ! вони тут відпочивають а наші мають їхні домівки визволяти. Я на таке не підписуюсь. Я вважаю що мобілізовані на закарпатті мають охороняти закарпаття .

Р)
Ржунемагу )))

увага!!! Читайте!!! = Азеф

УЧ
увага!!! Читайте!!!

Народ,дійсно по селах розносять так повестки,останавлюють сільські маршрутки і забирають мужиків до вияснєнія лічності! У цю п'ятницю я особисто бачив як в одному з сіл мук.району вечером на бобику 4 воєнні 1 участковий і жінка яка в ср відповідає за повестки розносили їх. І случай від якого я о.їв! Принесли повестку пацану на роботу вечером на стройку. Пацан живе в цьому селі,а приписаний в іншому зовсім селі. І заставляли силою брати повестку,а коли той сказав принесіть мені його по місцю прописки,то один з воєнних направив на нього автомат!!! Як це так? І ще тоді ж і там дали повестку пацану сироті,а коли він показав їм документи,то вони сказали,шо їх не волнує у них воєнний стан!!! І перший пацан служив,а другий нет! Так шо народ це треба прекратити!

З
Зорро

Тепер приїхав з Берегова там жинки перекрили трасу біля с. Гать Ледве продерся.

ДВ
ДО ВОПРОС

І КОЖЕН НА СВОМУ ТАНКУ! ТУТ БРОНІК ДО ПІІІІІДИ!

П
ПАТРІОТУ

ЧОГО ВИ НА МАЙДАНІ,ПЕРЕМОГЛИ? КОГО І ЯК? ДЕ ВОНА ВАША ПЕРЕМОГА? ВАС ВИКОРИСТАЛИ І ТЕПЕР НЕ ЗНАЮТЬ ЯК ПОЗБУТИСЯ!!!

Т
тьоті

пишемо плакати беремо шини! ЦЕ НЕ НАША ВІЙНА! ЯЦЕНЮК ОБІЦЯВ ЙТИ ПЕРШИМ Й НЕХАЙ КУЛЯ В ЛОБ! І ЩО? ДЕ ВОНО?

Д
дівчина

якшо Донбасівці і далі будуть у нас тут відпочивати і шашлички пекти, то я візьму вили і граблі і буде ім піз...та наші жінки і матері за цей тиждень посіділи і літрами валерянку приймають

Т
тьотя

молодь, давайте всі зберемося, не пустимо нікого в АТО. Я обовязково прийду, що брати з собою?????

DR
do ROD

Та їх туй скоро буде як чурок в москві

RS
Rod Stewart

Сьогодні мав можливість пересвідчитися як одна особа жіночого полу афішуючи що воно з Данецка виштовхувала місний народ з прилавку одного супермаркета ...Їх в Мукачеві один .... 200 кілова дура . Ми їм ще довжні бо вони шахтьори ? НАХУЙ !

RS
Rod Stewart

Це- не наша війна. На Закарпатті мирно жили, живуть і будуть жити декілька поколінь свідомих громадян за етнічними ознаками і не тільки . Мацкальота сама пустила ворога. Ми вже і так толерантні. НАХУЙ КАЦАПОТУ !

ДП
до патріота

ТИ ЛОХ ТИ І ІДИ

YE
Ykrainska Evreiska Respyblika

Valzman(v miry parashenko)-prezident,Groysman-premyer,trypchinov,kalomoyskiy i C0,To ne Izrail slychaino?Khvala Bohy evrei vzyalyzya za robotu,bo toti maidanyti lem kolesa palyty znayut.Gaz Dondasa dlya Evropy!Boy iz palestyncyamy yugo-vostoka do poslidnyoho ZAKARPATCYA!Evreyam-SLAVA!

П
Патріот

Ви що тут верзете! Мукачівці сикуни!!!! На майдані перемогли і тут переможем!!! Пропоную не ботись, а завтра всм іти у оєнкомат і звідти дружньо на схід!!! Підтримуєте друзі?!! Правда що ви мужні і підтримуєте!!! Запамятайте що Герої не вмирють!!! Немає ніодного патріотичного коментаря!!!! Юрій Кравчук покажи приклад цим боягузам!!! Поїдь військовим кореспондентом у АТО! Слава Україні!!!

А
Азефу

Ти пошто эсеров сдав?)

ДВ
до вопрос

Ні, приходимо з речами, як вказано в повістках.

Ю
Юрген

коктелі теж підійдуть

В
вопрос

ПРИХОДИМ С ШИНАМИ?

М
мукачево

ВСЕ ЭТО НЕЗАКОННО!!!В СТРАНЕ НЕТ ВОЕННОГО ПОЛОЖЕНИЯ!!ВСЕ К ВОЕНКОМАТУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СВ
Сказкі Венского леса

Ганс Кристиан Азеф ))

А
Азеф

Хочу довести до відома людей. Я пенсіонер, ще працюю на одному з підприємств міста. Мукачівський військомат направив запит у всі організації, установи та підприємства незалежно від форми власності про надання інформації на чоловіків, які є військовозобовьязаними. Так от, цей вівторок я цю письмову відповідь з даними тих, хто працює у нашій фірмі відніс сам у військомат. Чекав я під дверима 1,5 години (це вже після обіду). Чого я тільки там не побачив за ці 1,5 години, короче - вештаючих пьяних працівників військоту у формі від сержанта контрактника до підполковника Т.В.О. військового комісара, якихось шлендр пяьних шо їх привозили та відвозили на VW passat В6 черного кольору (належить підполковнику з військомату на імья Андрій). Як я вчув від таких як я, що чекали вже з ранку, то цей бардак у них проходить ЩОДНЯ - курви, бухалово. Запитання - невжешь ці неподобства, ЦЕЙ БАРДАК не бачить ВКР (військова контррозвідка) СБУ??? Яка ПОВИННА виявляти корупцію серед військових????

Ю
Юрген

можливо то тих хто неслужив на срочну службу?а вообще мукачево нет моглиби зайнятися цим питанням безпредэлу

1
123

по місту дійсно ходять слухи, що простих хлопців із сіл силою забирають з міліцією і навіть без повісток.

Ш
Шоні

Рік тому військові лікували людей, сиділи в банках і виконували роботу банкірів, вчили дітей в школах, будували будинки українцям? Ні. Бо кожен повинен виконувати свою роботу. То чому тепер вчителі, лікарі, банкіри, будівельники повинні виконувати роботу військових? Є фахівці ВМС, СБУ, Військові то нехай вони виконуютьсвою роботу. Я шось не чув щоб Україні хтось об'являв війну, щоб гребстивсіх підряд. Нема воєнного стану - нема права призивати всіх, тільки добровольців.

ДP
до pavel plesen

живу в Подгорянi-неправда шо насилу забирають,але я теж за то,що на вiйну мають йти професiонали або тi шо дуже хочуть!

У
Уа

Я против того что бы силой забирали. Пусть вначале посадят всех кто развалил эту армию. А то за дезертирство срок а за развал армии, за то что разокрали все- им ничего. Если справедливость то для всех. Если призывать, то и детей депутатов и судей и прокуроров, короче всех тех кто у руля сидел. Пусть с них начинают мобилизацию и глядишь может и добровольцы среди простых людей появятся.

О
основа

основний дебілізм, що вояка отрмує кулю від снайпера, і присвоюють йому героя! героя заслуговуюють не тупою смертью, а вчинками. держава деградує, воєнкоми жирують. в якому будинку живе васильцун та на якій машині їздить?- журналюги до роботи покажить тил армії!

ПО
ПУТИН ОРГАНИЗОВАЛ ПИКЕТ?

Глядите в оба - СБУ не дремлет! Слава Руїні!

ДУ
для уа

Армії за 23 роки цього всього дебілізма вже практично нема. Силові структури (в т.ч. міліція) повністю деморалізовані після подій взимку.Залишилися пригунці з Майданів,то нехай вони і йдуть на Схід.Хто заварив цю кашу,той нехай її і розхльобує.Так буде реально справедливо.

PP
Pavel plesen

...ещё что хотел сказать, за последние несколько дней мне то и дело говорят что по сёлам нашей области проходят шмоны, вылавливают абсолютно всех мужчин кого только видят и в машину, вчера, как мне сказали, даже в Подгорянах проходила подобная фигня! Это что такое? Это вообще законно? При бандите Януковиче я что-то такого не припомню...

PP
Pavel plesen

По моим личным опросам знакомых парней в возрасте 20-30 лет, абсолютное большинство, я бы даже сказал 100% не хотят никуда идти воевать.

У
уа

Все хотят жить, это нормально. Воевать должны люди подготовленные военные, сбу милиция,беркут, сокол... а не пацаны наши которые оружие только по телику видели!

К
Кравчуку

вчора повістку принесли.

М
мукачево

Де Народна рада з Кравчуком з каністрами????

ВО
Відкрийте очі

Без толку то всьо. Хіба не знаєте, шо президент сказав телефоном солдатам на передову, котрі умоляли про допомогу або забрати їх звідти? Коли переб'ють пів країни, тоді до них дойде, що без компромісу питання не вирішити, і на якісь жертви піти треба буде. Про Крим як нам співав Яц? І який результат?

Читайте також