У гірських районах реалізовуватимуть проект «Енергія Карпат»

26
0

У гірських районах українських Карпат, що на території Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, буде започатковано реалізацію проекту «Енергія Карпат». У п’ятницю у Львівській обласній раді відбудеться перша ознайомлювальна зустріч із впровадження цього проекту.

Пілотний проект реалізовуватиметься за підтримки Фонду Східна Європа, Посольства Фінляндії в Україні та Агентства США з міжнародного розвитку.

Під час реалізації проекту планується провести аналіз наявних енергетичних ресурсів в українській частині Карпат. Цей проект реалізовуватимуть протягом січня – жовтня 2010 року на території Сколівського, Старосамбірського, Дрогобицького районів Львівської області, Великоберезнянського району Закарпатської області і в одному із районів Івано-Франківської області. У рамках проекту буде проведено аудит наявних енергетичних ресурсів у гірських районах, буде розроблено Регіональну програму підвищення енергоефективності гірських районів Львівщини на підставі аудиту, а також впроваджено пілотний проекту, який передбачає використання власних енергоресурсів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також