У п’ятницю Ужгород атакують падонкі

27
0

Закарпаття відкриє байкерський сезон-2007. Щоправда без мотоциклів

Ужгородські представники міжнародного байкерського клубу «Падонкі» проводять «вечірку» байкерів, присвячену річниці ПадонкоБайкЦентру «Red Bull’s», повідомляє кореспондент ЗІА «Простір».

Як розповів місцевий падонок Олександр Суханов, в Україні існують всього два спеціалізовані байкерські бари – в Донецьку та Ужгороді. На сході України мотоциклісти за традицією завершають сезон в кінці листопада. А в Ужгороді, починаючи з минулого року, відкривають його.

Щоправда приїдуть мотоциклісти з шести країн (крім України ще з Росії, Молдови, Польщі, Угорщини та Білорусі) нестандартно – поїздами, автомобілями, літаками, отож звичного гулу моторів байків цього разу місто не почує. Справа в тому, що взимку мотоциклісти практично не їздять. На всю Європу є лише один зимовий зліт – у Німеччині.

Тож розважатимуться інакше. В п’ятницю у клубі «Джин» відбудеться костюмована вечірка, а також презентація відеофільму про пригоди падонків і виступи ужгородського гурту «Текіла» і київського «Кусто».

А в суботу урочисто проїдуться на циганських бричках по культових місцях Ужгороду і гулятимуть у «Red Bull’s» та багато іншого. До речі, заходи закритими не будуть, тод побачити, як відриваються падонкі, зможуть всі бажаючі, якщо не побояться...

ЗІА «Простір»

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також