У центрі Ужгорода невідомий розтрощив 8 машин

13
0

Нещодавно в Ужгороді за одну ніч невідомий вибив скло одразу у восьми припаркованих автомобілів.

 Справа набула розголосу, адже хуліганство відбулося, хоча і вечірньої пори, але все-таки, на центральних вулицях обласного центру Закарпаття.

Як розповіла в ексклюзивному коментарі Мукачево.net підполковник ужгородської міліції Катерина Кийович, зловмисник явно йшов з метою наживи: шукали цінні речі і гроші.

На Православній набережній, поблизу консульства Угорщини,  пошкоджено 4 машини, дві з яких належали працівникам установи, одна – працівнику банку. У останнього з салону авто було викрадено готівку у сумі близько 2000 грн.

Також на православній набережній зловмисник заліз у "Ниву" непрацюючого пенсіонера. На пл. Шандора Петефі хуліган запримітив свою наступну «жертву» - автівку, що належала мешканцю Іршавського району. Він приїхав до Ужгорода у справах і спинився в одному з елітарних готелів міста. Ще одну автівку вскрили на вул.. Льва Толстого.

Вже наступного дня в мікрорайоні Дравці було затримано чоловіка, що так само "потрошив" автівки. Але у МВС сумніваються щодо причетності затриманого і до  «ужгорородського автомобільного погрому», хоча така ймовірність перевіряються.

«Справа в тому, що почерк у злочинах відрізняється. Затриманий проникав у дві чужі машини, розбиваючи бокове скло, а у 8 розбитих в центрі міста ужгородських автомобілях пошкоджене заднє скло. Тим не менше, в нас вже є певні напрацювання, і я впевнена, що скоро ми знайдемо винних по цій справі», - зазначила підполковник ужгородської міліції.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також