Учні однієї з ужгородських шкіл поглумились над ровесником,

9
1

опустивши його головою в унітаз

 Сьогодні, 25 травня, в коментарі кореспонденту ЗІКу заступник начальника управління освіти Ужгородської міської ради Богдан Кіштулинець повідомив, що протягом місяця в місті зафіксовано два факти жорстокого поводження школярів зі своїми однокласниками, що можна назвати учнівською дідівщиною. Щодо цих випадків триває слідство.

 Однак, зі слів Кіштулинця, наразі ситуація незрозуміла, бо є підозра, що момент занурення голови хлопця в унітаз хотіли зафільмувати на телефон, аби згодом ці кадри продати в Інтернет. Можливо, це була інсценізація, припускає посадовець. Постраждалий не хотів нічого розповідати, пояснюючи, що йому пригрозили розправою над батьками.

 Водночас пан Кіштулинець відмовився розповісти про інший випадок. «Звичайно, ситуація для нас не дуже хороша. Надалі ж інших подібних випадків міліція не виявила. Я вважаю, що ми контролюємо ситуацію у школах. У нас, дякувати Богу, не Чикаго», — сказав посадовець.

 Богдан Кіштулинець також зазначив, що дієвим способом протидії таким випадкам міг би бути досвід школи № 5, де в туалетах встановили відеокамери. Однак такий метод дуже дорогий.

Коментарі

Е
Енді

Та шо ся з тими дітьми стало?!

Читайте також