Українці знову потягнулися в автосалони

10
0

Автодилери вже везуть в Україну нові моделі. Найбільше новинок - серед авто середнього класу.

"Я п'ять років їжджу на своїй Honda CR-V. Але подумую купити нову автомобіль у цьому році. Почитавши про плани виробників, прийшов до висновку, що треба дочекатися Audi Q3 - витрата бензину там невеликий, а ціна, як за позашляховик такого класу , - дуже навіть прийнятна ", - ділиться своїми планами автовласник Іван Золотник. На думку пана золотника, у зв'язку з подорожчанням бензину економічні автомобілі стануть ще популярнішими.

Не один Іван збирається міняти куплене перед кризою авто на щось новіше. Ось тільки обирати нову автомобіль будуть зовсім не так, як 3 - 5 років тому - серед критеріїв з великим відривом лідирують економічність, ціна і надійність.

Мода на зелень

Більш економічні та надійні авто, звичайно ж, виявляться дорожчі моделей-попередників на 5 - 15%. Але відновлення автокредитування і зниження ставок зроблять нові автомобілі доступнішими.

Та й спокус явно стане більше. В 2009 - 2010 роках дилери рідко привозили нові моделі - світовий автопром тихо переварював падіння продажів. Тепер виробники зміцніли і навперебій дивують покупців. У 2011 році практично кожен автобренд, представлений в Україні, привезе абсолютно нові моделі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також