Ужгород хоче повністю відмовитися від центрального опалення

6
0

у 70% населення встановлено автономне опалення

Поступово упродовж року всі бюджетні організації Ужгорода будуть забезпечені автономним опаленням. Таких організацій в Ужгороді 25, зараз тривають роботи по 13 котельнях. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник міського голови Ужгорода Володимир Бобков, – інформує власкор ЗІКу.



Центрального опалення наступного сезону для бюджетних організацій не буде, попередив Володимир Бобков. «Я звертаються до усіх інших бюджетних організацій – університету, деяких училищ, військових установ та установ правоохоронних органів, щоб вони планували наступного року перехід на автономне опалення», – наголосив заступник мера.



Міська влада планує також, що до наступного опалювального сезону перейдуть на «автономки» й решта мешканців міста, які поки що залишаються на центральному опаленні. Хто буде зовсім не встані зробити це самостійно, за словами Бобкова, тому міська влада виділить допомогу. Це стосується тих мешканців, які не мають забезпеченої родини, є неплатоспроможними і соціально незахищеними.




Лише 30% населення Ужгорода мають центральне опалення, у решти – встановлено автономне опалення.






Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також