В області перебуває група психіатрів

2
0

із Німеччини

Днями на Закарпаття завітала група психіатрів Верхньої Франконії на чолі з професором Вольферсдорфом. На базі обласного наркодиспансера проведено навчання спеціалістів психіатричних підрозділів медицини області, під час якого висвітлено форми і методи лікування від залежностей. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Закарпатської облради.



Вчора, 22 червня, в обласній раді німецьких гостей прийняв заступник голови Василь Брензович. Під час зустрічі обговорено питання розвитку медичних послуг в умовах економічної кризи, налагодження співпраці між закладами охорони здоров’я дружніх країв.



Сьогодні і завтра німецькі психіатри побувають у психіатричних лікарнях області, де планують провести відповідні заняття з спеціалістами по застосуванню сучасних методів психотерапії.



Уже кілька років поспіль медичні працівники Закарпаття співпрацюють з колегами німецького округу Оберфранкен. Обмін делегаціями досвідом, проведення спільних семінарів, надання практичної допомоги - ось неповний перелік заходів співробітництва.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також