В Україіні зникнуть магазини DЦ

13
0

Міжнародна корпорація AS Watson Group вирішила перейменувати мережу магазинів парфумерії, косметики та побутової хімії DЦ у Watsons з березня, пише газета Дело.

"З березня 2011 року DЦ отримує ім'я всесвітньо відомого бренду Watsons. Ребрендинг стає логічним кроком, що завершує процес якісних змін мережі, розпочатий кілька років тому", - сказано в ньому.

Згідно з повідомленням, процес ребрендингу буде включати не тільки ребрендинг мережі магазинів, але і рекламну кампанію з метою оновити позиціонування мережі і сформувати знання і розуміння відмінності магазинів Watsons від інших учасників ринку.

Крім того, компанія має намір запустити нову бонусну програму для постійних клієнтів - Watsons Club, яка замінить нинішній дисконтний DЦ Клуб.

Згідно з повідомленням, контрольний пакет у мережі магазинів DЦ AS Watson Group купила ще в 2006 році, відтоді мережа магазинів збільшилася з 112 до 212 магазинів.

Наразі A.S. Watson Group належить 100% мережі.

Як повідомлялося раніше, мережа DЦ працює у форматі drogerie - мережеві магазини, орієнтовані на продаж асортименту товарів першої необхідності, в основному непродовольчих - парфумерії, косметики, побутової хімії, засобів гігієни та лікарських препаратів.

Міжнародна корпорація AS Watson Group управляє більше 8 300 магазинами у 34 країнах світу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також