Закарпатська прокуратура оприлюднила оперативні відео у справі Цапа (ВІДЕО)

7
7

Як зауважив заступник головного прокурора Закарпатської області Андрій Манькут, сьогодні, 28 лютого завершено досудове розслідування у резонансній корупційній справі, серед підозрюваних у якій є перший заступник міського голови Ужгорода та очільник земельного департаменту Ужгородської міськради.

На прес-конференції в Ужгороді прокуратура оприлюднила кілька оперативних відео у справі. Їх відразу на прес-конференції записав Віталій Глагола.

За логікою звинувачення на першому відео Іштван Цап зустрівся з підприємцем і начебто описав йому всю корупційну схему.

На другому відео, за версією прокуратури, Іштван Цап звів підприємця з посередником, через якого начебто надалі й була втілена корупційна схема.

Усі подальші відео, за версією прокуратури, це зустрічі посередника з підприємцем.

Майже відразу Іштван Цап відреагував на оприлюднені відео, мовляв, вони на Оскар не тягнуть.

Коментарі

Л
Лісник

Це переслідування нацменшин! Правда,Карл?

ПД
Прокурор до Цензора

То не Цап на вiдео....,а його двойник. Це все монтаж., i я у вiдставку не збираюсь))))))))))

7
777

А чому всюду "начебто" і за "версією"? Мукачеов вважає що він не хабарник?

Ц
Цензор

Якщо Цапа і Пономарьова не посадять, то прокурор повинен відразу подати у відставку, як непрофесіонал

И
Иван

Після цього цей доказ є недопустимим. Лохи, а не прокуратура, можете забути за обвинувальний вирок.

Ю
Юра

Суд виправдає хабарника і працюватиме далі.

ТБ
таку базу кожному місту і Верховній зраді

Така ситуація у кожній міських, сільських радах --- земля, комунальне майно, розпил бюджету---- бо депутати злодії У Києві запустили базу даних про бізнес столичних депутатів Платформа "Приховані інтереси" покаже, хто стоїть за компаніями, на яких заробляють депутати та чиновники. "Якщо раніше для аналізу стенограми Київради на 150 сторінок потрібен був гарний аналітик та кілька днів роботи, то сьогодні ми спростили цей процес до 3 секунд завдяки аналізатору на сайті. В планах додати в базу нардепів і місцевих депів інших великих міст", - додала Янченко. Автори сайту зазначають, що на 165 фігурантів «Прихованих інтересів» припадає 598 юридичних осіб, серед яких громадські організації, благодійні фонди та комерційні фірми. У середньому по 2,6 комерційній фірмі на одного депутата або ж чиновника. Найпопулярнішими напрямками комерційної діяльності серед фірм, що пов’язані з київськими чиновниками, є будівництво та оренда (68 компаній), торгівля (63) та виробництво (27).

Читайте також