Закарпатців закликають протистояти реформам у сфері виховання (ФОТО)

10
5

Відповідні наліпки розклеїли по Ужгороду невідомі активісти.

Зокрема йдеться про впровадження в дію в Україні ювенальної юстиції.  Нагадаємо, впровадження в Україні ювенальної юстиції було необхідне для отримання чергового траншу МВФ минулого року.

Дискусії про доцільність тривають і досі. З одного боку головним завданням ювенальної юстиції є захист дітей від жорстокого поводження, у тому числі і від батьків. Принципам юстиції користуються майже усі європейські держави, однак в Україні противників усе ж більше. До них зокрема належать і представники духовенства.

На сайті Української Православної Єпархії Київського Патріархату зазначають, що ці закони насправді призначені для узаконення відбирання дітей у батьків у будь-якій ситуації, ри цьому батьки опиняються у абсолютно безправному становищі перед юридичною стіною цієї юстиції.

За припущенням згаданого духовенства, ювенальна юстиція це:

- насильно відняті з сімей діти;

- заохочення у дітей доносництва на своїх батьків (вирощування нових «павликів морозових»);

- сексуальне розтління дітей у школі, під приводом захисту права дитини на інформацію (предмети «Основи здоров’я», «Школа против СНІДу», «Рівний рівному»);

- повна некерованість та агресивність підлітків;

- привнесення у сім’ю конфліктів між поколіннями;

-  провокування підлітків на протиправні дії (що регулярно відбувається на батьківщині та в оплоті юванальної юстиції – у Франції, де масові молодіжні заворушення стали невід’ємною частиною французьких реалій).

У Європі, де ювенальна юстиція діє вже десятиліття, десятки тисяч дітей відняті у батьків, сотні тисяч батьків за «порушення прав дітей» (за покарання дитини, за заборону відвідувати дискотеки або уроки сексуального просвітництва, за привчання до домашньої роботи) були піддані штрафам або посаджені у тюрму.

Як закарпатці ставляться до ювенальної юстиції читайте незабаром на сайті Мукачево.net.

Коментарі

!
!!!!

Ювенальная юстиция [править]Материал из Википедии — свободной энциклопедии На странице обсуждения идёт дискуссия на тему: Статья требует серьёзной доработки. Ювена?льная юсти?ция (лат. juvenalis — юношеский; лат. justitia — правосудие) — правовая основа[1][2] западной[3][4] модели[5][6] системы учреждений и организаций, осуществляющих правосудие по делам о правонарушениях, совершаемых несовершеннолетними[7][8]. 7 Литература 8 Ссылки [править]История С 70-х годов XIX века граждане американского города Бостона Кук и Аугустус начали предлагать судьям не применять к несовершеннолетним, способным встать на путь исправления, наказания, а передавать их под присмотр органов попечительского надзора. В июле 1899 года в США в Чикаго на основании закона штата Иллин

*
***

Трошки ювенальної юстиції і нашим дітям доведеться заходити в школу через металошукачі, щоб бодай якось захиститися від діток з юве-вихованням. Особисто я маю знайомих, які по новомодному виховували свою дитину"не можна наказувати, обмежувати , тощо". Так от, ця дитина ще навіть не підліток, а вже абсолютно некерована - авторитета не має ні батьківське слово, ні материнське прохання - нічого взагалі. А якщо таких дітей буде, скажімо, 50% - дорослим доведеться озброюватись.

%
%

мы славянский народ,и должны держаться славян! и западные традиции у нас не приживутся,а прпаганда красивой и сытой жизни запада только "морковка для козла перед носом". проблема в том, что сейчас на нас влияют бесструктурным образом европейские пастухи и почти все мы хваем западное гавно,они хотят сделать из нас баранов,а наше продажное правительство прошлое и теперешнее нас продаёт со всеми потрохами им плевать на наше будущее они ослеплены жаждой наживы,а те за бугром уже давно расписали планы на 50 лет и больше,на нас и наши ресурсы.

Г
Гостя

Особисто в мене таке враження, що управління освіти і орган опіки та піклування в нас існують лише номінально, так як не бачу їх роботи, як такої... Я не є прибічником ювенальної юстиції, тому що вона унеможливлює виховання, адже іноді по відношенню до дитини (особливо в підлітковому віці) необхідно проявляти жорсткість та суворість. Відсутність рамок та дисципліни не призведе суспільство ні до чого хорошого. Досить подивитися на розпусну Європу, де цвіте розпуста, гомосексуалізм, зтирання статевих ознак, трансвестити...хіба нам це потрібно? хіба це той приклад, який ми маємо від них переймати?

Г
Гість

треба навпаки приділяти більше уваги вихованню дітей в ДНЗ та школах, а особливо в родинах, і втручатися у виховання батьками дітей лише в тому випадку, коли для цього є вагомі підстави.Органи опіки і захисту дітей не виконують свої фуекції

Читайте також