Росана Туровцій: «Підтримка старших колег для мене дуже важлива»

16
94

Найбільш вірогідний очільник об’єднаної СЕС Мукачева та району – про своє можливе призначення та амбіції.

Слідом за об’єднанням районної та міської міліції у Мукачеві, аналогічне злиття невдовзі чекає і на санітарно-епідеміологічну службу. Ймовірно, що вже після завершення усіх процедур ухвалюватиметься рішення щодо керівника установи.

За інформацією Мукачево.net, це буде людина з міської СЕС, і серед усіх кандидатур на вірогіднішою є Росана Туровцій. Сьогодні вона займає посаду в.о. головного лікаря міської санепідемстанції.

Про її призначення керівником об’єднаної СЕС говорять уже близько місяця, і дехто – доволі критично. Деякі з колег навіть публікували власні оцінки та прогнози в газетах і листах до влади, мовляв, молода, бракує досвіду та авторитету в колективі, і т.д.

Сама ж Туровцій досі уникала публічних коментарів щодо заяв колег, зокрема і для Мукачево.net. І навіть коли погодилася на коротке інтерв’ю, запропонувала говорити про плани та ідеї, а не чиїсь оцінки. Але ми все ж спитали і про це.

 
– Як сприйняв вас колектив, адже ви зовсім нещодавно виконуєте обов’язки очільника міської СЕС?
 
– Колектив спочатку сприйняв стримано. Але з часом, вже у робочому процесі я побачила, що мені починають більше довіряти та поділяти мої цілі: відновити матеріальну базу, лабораторії, зробити роботу відомства більш ефективною, і водночас, комфортнішими умови для його працівників. 
 
Я не приховую, що мені треба багато ще чому вчитися, як керівнику, тому і підтримка старших колег для мене дуже важлива. Тим паче, що я поважаю їх, їхні думки, професіоналізм. Тому і деякі висловлювання на мою адресу – відверто не розумію, але то вже приватна справа тих людей.
 
– За що ви взялися у першу чергу, коли очолили установу?
 
– По-перше, діалог з колективом, адже, як я вже сказала, для мене це дуже важливо. По-друге, матеріально-технічна база, яка за останні двадцять років практично не оновлювалася. Вже погоджено кошторис на реконструкцію системи опалення лабораторного корпусу. Це немалі кошти, повірте.
 
Взагалі, робота лабораторій – це мій пріоритет №1. Вони мають бути відповідно оснащені, тоді й ціла СЕС зможемо бути в рази ефективнішими. Тому регулярно проглядаю з фахівцями нове обладнання, якого б і нам не завадило замовити.
 
Окрім того, щоденно займаюся елементарними, на перший погляд, речами: відновлено водопостачання кабінету забору біоматеріалу, проведено Інтернет до кожного функціонального підрозділу, зараз працюємо над створенням сучасної Інтернет-сторінки відомства, щоб постійно мати зворотній зв’язок, обладнується кімната для проведення гігієнічного навчання декретованого контингенту, благоустроєно територію міської СЕС, нещодавно придбано пральну машинку  для прання спецодягу персоналу лабораторного корпусу. Зрозумійте, цього всього не було раніше.
 
– Які зміни в роботі установи очікуються в результаті вірогідного об’єднання або злиття з районною СЕС?
 
– Це питання, яке всіх нас дуже хвилює, але однозначного сценарію поки нема. Дійсно, очікуємо об’єднання з Мукачівською районною СЕС, скорочення чисельності працівників. А от щодо повноважень нової структури, її кадрового та фінансового забезпечення – сказати щось конкретно не можу. 
 
Тому зосереджена зараз на збереженні кадрів, насамперед, лікарів-гігієністів, лікарів лаборантів з вищою освітою, адже їх фахова підготовка потребує не одного року навчання і втрачати такі кадри необачливо. 
 
І звісно, щодня працюємо з колегами над тим, аби не допустити ускладнення епідемічної ситуації в місті, адже розпочався складний сезон: спека, випускні вечори, оздоровлення дітей, наплив туристи, і так далі.
 
Це те, на що я можу зараз впливати, і що від мене хоч якось залежить. Цим і займаюся.
 
– Про СЕС, як і про інші контролюючі відомства, у людей склався вже певний стереотип, зокрема серед підприємців, і не надто позитивний, ви це знаєте…
 
– Це дійсно стереотип, але не більше. Бо підприємець, який справді вболіває за свою справу, який є людиною мислячою, досвідченою, він розуміє, що ми приходимо з перевірками не заради санкцій. Вони – лише частина нашої роботи. У більшості випадків ми займаємося професійною і точною консультацією, і це вже можливість підтягнути персонал та послуги закладу до необхідного рівня. І тут вже великий інтерес як бізнесу, так і мешканців. Останнім, до речі, дуже раджу бути значно вимогливішими до послуг, які вони споживають. Від цього усі виграють.

Коментарі

P
Plazza

Росана дуже важка жінка. Матюкається ужасно) вона не вміє спілкуватися з колективом, на*** послати то не означає вміти спілкуватися!

ПЯ
просто Я

Хто знає Росану дійсно - ніколи про неї хороше не скаже!!!Це Гітлер, або Сталін, кому вже як подобається. Але це не як нормальна людина, повірте. Знаю її добре... Я не заздрісна і не ревнива, тому що сама успішна. Росана - аморальна людина!!!

В
Варишська

Оце триндець! Оце ми влипнемо! Невже кращого правцівника не знайшлося? ХЄх, підприємці, загнобить нас ще одна газдиня((( Такій неврівноваженій людині, яка незнає без матюгів розмовляти з людьми - не місце керівника.

Н
Наталия

Я желаю тебе удачи! Только ты сама знаешь себя и о себе лучше, чем кто-либо из пишущих. Собаки лают, а каран идет! Еще раз - удачи в делах, добра и счастья!

РМ
Редакція Мукачево.net

Шановні читачі, просимо дотримуватися коректності у висловлюваннях під час дискусій на сайті. З приводу коментування з однієї ай-пі адреси, то це помітно неозброєним оком, і ті, хто слідкують за дискусією зможуть самі розібратися, чи це правдиві коментарі, чи спроба когось обдурити.

П
посторонній...

СОРОМ!!!Невже так добре годуе посада головного лІкаря СЕС...що вмІшують членІв сІмей...Люди добрІ схаменІться!!!!!П.Росано,займІться своЇм вихованням І не чІпайте Я.Товтина І членІв його родини!!!Я.Товтин,вІддайте владу П.РосаннІ І побачимо,що нагаздуе ця амбІцІйна газдиня!!!Циплят по осенІ рахують,а ще лише весна...

S
STAR***

А в честь п.Росани пише люблячий мужчина чи чоловiк??//////вау

С
справедлиівсть

Пересічному: не знаю кому,що видно,але мені лише одне:це писала або сама пані Росана або її друзі!Надто БЕЗГРАМОТНИЙ коментар!Шановний "пересічний"відкрийте,будь ласка,посібник за 7-ий клас з української мови і пройдіть ще раз уважно тему"Провідмінювання слів"і "орфографію" там ви побачите як правильно провідмінювати і писати слово "справедливість", а хоча...я вам підскажу,якщо ви до мене звертаєтесь,то прошу не справедЛІВІСТІ, а правильно-справедЛИВОСТІ!прошу,на другий раз

П
пересічний

справедливісті:не соромно надавати такіякості конкурентові.Сміх та і й годі.Це,напевно,писала любляча жінка конкурента.Дуже йому далеко до такого.

С
справедливість

Шановні читачі,ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ЦЕЙ КОМЕНТАР!із"шановною" Росаною знайома особисто,але тільки в комерційних цілях і можу сказати лише одне:це неврівноважена жінка,емоційна,всі справи вирішує не за правилами та законами роботи,а за правилами та законами власного настрою!амбіційність на цій посаді,і не лише на цій посаді,але й в любій роботі,недопустима!Тут потрібна лише розважливість,тверде професійне слово і думка,професіоналізм,що Росані...далеко непритаманне!Шановна,Росанно,не рвіться до влади,як ви це називаєте!!!віддайте належне і погодьтеся,що це місце далеко не для вашого рівня!Людина з якою ви конкуруєте самовіддана своїй справі людина,професійна,розважлива та мудра!роками визнаний працівник, якого всі люблять,цінять і поважають!!!Навіть якщо це крісло корумповано займете ви,то знайте,що всі навкруги вкурсі того,що це стала на посаду не професіоналізм,обізнаність,а несправедливість,яка куплена грошима!!!

Х
х

Шановні Мукачево нет, зверніт увагу на попередні хороші коментарі в сторону пані Росан, які практично якщо не кожні другі, то треті точно з одного ІР адреса. Вас мабуть також вже підкупили, цікаво скільки вам дали??????? Піаритися через інтернет - не гарно, вам не соромно пані Росана.

Д
діва

Бути керівником дано не кожному.У Росани є здібності, необхідні для цієї посади.Бажаю їй успіхів. Династія лікарів -це великий плюс.

Н
Ніка

п. Посана надзвичайна людина працьовита, просто трудоголік справляється з ушиткими своїми кафе у місті, дєтським клубом, пече торти людьом а типирь ще і до вшиткого бізнесу добавила собі і санпідемстанцію. Розмах, політ і никому мішати!!!!

РМ
Редакція Мукачево.net

Зауваження стосувалося усіх і адресувалося більше читачам, яким буде легко розрізнити, де йде спроба маніпулювання - байдуже на чию користь. Ай-пі всі відкриті.

Ч
Чучундра

Мукачево нет-а ви не бачили шо шановну Росанну Володимирівну в попередніх коментарях вихваляли з одногоІР?? чи вас вже теж купили-шарашкіну контору!їм робіть зауваження а не справедливим .

П
пересічний

лаборанту: на довгому лікарняному при Росані ті працівники,яких відлучили від щоденних хабарів на новій посаді.Зараз не вигідно задарма працювати.Лікуються та вичикують змін разом з бувшим та Славиком.

РМ
Редакція Мукачево.net

До той, від кого Росана брала хабар: Попереджаємо, що ви коментуєте під різними ніками з одного ай-пі, а це є спробую ввести читачів в оману. Повторні спроби будуть модеруватися

Ч
чучка

нибого,уже єдна сидить у харківській тюрмі-з тобов так цяцькатися нико не буде,іди утті гет

ТВ
той, від кого Росана брала хабар

Люди схаменіться, тепер у неї ціна на взятку - так собі нічого, а потім яка буде??????? Вона влізла в такі борги щоб ше трошки посидіти на кріслі головного лікаря що і не знає коли і як їх віддасть, а ще і двох дітей прокормити треба. Тоді і від нас буде тягти "бешені суми" - подумайте про себе.Як стане головним лікарем то вона за вас усіх забуде і проїдеся по всіх вас - мало не покажеться. Росана - досить знущатися з людей. У вас нема ні стида ні совісті, Богонько паличкою не йде бити...........

П
підприємець

..............хахахха.Прямо в точку,була в мене на перевірці-чудо та й годі.Виступ на телебаченні -побачим як розбирашся в своїй роботі-спеціаліст!!

ДМ
Д М

Ого яка стаття.впевнена і вичитати цій керівчинці важко,ну так як вона підкуповує всіх - то хтось і зразок непоганий видав!Ану чи повторилаби хоть слово без бумажки?

Л
лаборант

Ви поважаєте старших колег????Своїх працівників вже таким брудом пообливали-бідні люди бідкаються,тікають то на лікарняний. то в відпустку-О КЕРІВНИК!!!так докеруєшся шо сама над собою будеш керувати.

С
справедливість

Саме обличчя гворить за себе-НАГЛІСТЬ ПЕРЕМОЖЕ!!! Кіть такі висококваліфіковані спеціалісти будуть керувати всім підприємцям ТРУБА!!!!!!!

П
Провидець

Чучундрі:добродіїв у Товтина набагато більше ніж у вас,і це проявляється не лише таємними коментарями .а і підримкою депутатів,які в один голос проголосували саме за ТОВТИНА!!!Чи ви ще не встигли і там шось наобіцяти??чи вже гроші зкінчились і нема нахліб насушний????Задумайтеся -ваш чорний піар вийде вам лише боком.а вам виховувати 2ох діток!!!

М
Марк

.............Пані Росанна,признайтесь чесно людям чому так прагнете зайняти це крісло??ви ж по вуха вже в боргах-"ТІЛЬКИ Б СІЛА В ЦЕ КРІСЛО І ВСЕ ВІДІБ*Ю"-це ваші слова!Люди читайте уважно з ким справу маєте шоб потім не плакали...Велика керівничка-мат перемат,тусовки,ще до не давна не могла і думку висловити вже не йде мова про вміле володіння українською мовою!!Риєте яму одному і сама в неї впадете!!

Г
Гость

Росана,Досить визвонювати знайомих,щоб писали коментарі на сайті! Досить обіцяти " Я довжна не упстануся!!". Якщо призначили "В.О"головним лікарем СЕС,то врешті-решт треба за такий вже тривалий час почати виконувати обов'зки.Обов'зки головного лікаря полягають зовсім не в піарі своєї особистості.

М
Мукачівець

Можу сказати лише одне, ця людина дійсно лідер і професіонал.Удачі!

М
Мирон

Прочитав багато різних коментарів - напевне скажу тільки одне - я в дикому захопленні! Невже, ці всі коментарі за Росану Володимирівну!?Складається враження, що з тих хто написав, не знають Росану Володимирівну особисто. В підтримку "госпожа" - нагла особа, яка прикривається лише впливовими знайомими і ні про який професіоналізм та культуру не можна думати, не то,що говорити.

Я
Яна

З пані Росаною знайома давно. Дуже розумна, працьовита, наполеглива людина. Прочитала багато різних коментарів - напевне скажу тільки одне - за що вона бралася - все робила навідмінно. Мені здається, що це основна якість - необхідна для такої посади.

К
КОЛЕГА

Росанну знаю давно. Це духе працьовитий та висококваліфікований фахівець!Я думаю Вона наведе лад у всьому! УДАЧІ!!!!

К
Колега

На рахунок Славіка, як його всі називають, не можу нічого ска зати, бо за певний період часу нічого не зробив. А на рахунок пані Росани, я була дещо скептично настроєна, але я бачу результат, що ніхто крім неї, те, що вона на даний момент зробила, не зробив. І в неї, тим паче, що не кажіть, непогано виходить керувати такою структурою, як СЕС.

Р
Р.О.

Глупо розцінювати це як піар,більше схоже на таемне голосування,яке цікаво прочитати всім та самій п.Туровцій.А кого оберуть цей"піар"не зіграе ніякоі ролі.Росана дійсно мае позитивну репутацію,а всім не угодиш.А п.Товтину за його довгі роки праці п.Туровцій не була перешкодою обіймати цю посаду може цій скромній людині керівництво не потрібно?

Ч
Чучундра

Добродійці-не шкодуйте, для розмови з Вами і цього забагато)

Д
добродійка

ну якщо вам подобається підписуватися "мускусной крысой - Чучундра". не маю нічого проти. шкода що ви лише казки Кіплінга читаєте.

Ч
Чучундра

Ну те, що ДОБРОДІЙКА Кіплінга ніколи не читала, було зрозуміло з самого початку) А справжніх друзів, до речі, добирають не за призвіще, і не за посаду. Тут інші критерії, так шо,Добролійка, приношу Вам мої співчуття. І більше на мене не відволікайтесь. Ви мені не цікаві.

Д
добродійка

До речі, якщо у п. Туровці всіх друзів звати "ЧУЧУНДРА" , то я їй не заздрю .

Д
добродійка

Добре що таких як Росана - мало, а то ми б всі загнулися.

І
Іра

Росану знаю давно, як порядну, чесну і цілеспрямовану людину!!!Все в житті добивалась сама важкою працею, а хто цього не знає, тому легко говорити, що Вона така як всі. Ні, не така, таких як Росанка, нажаль ,дуже мало(((. Росанко, хай тобі щастить, ми віримо в тебе і сподіваємось, що в скорому майбутньому всі в цьому перекронаються!!!

Ч
чучундра

Товтину Я.М. потрібно знайти собі більш компетентних адвокатів ніж ДОБРОДІЙКА, чиї безглузді коментарі на рівні базарних пліток лише дискредитують його.

Ч
Читач

Більшість так званих "позитивних" коментарів чомусь дуже схожі за стилістикою і за одними і тими ж висловами.А на рахунок різних IP адрес - так зараз вже багато де є free WiFi,та й при бажанні IP можна змінити(приховати)...

Д
добродійка

це точно PR. це ж треба, саме після засідання міської ради, де вибрали і затвердили головного санітарного лікаря м.Мукачева Товтина Я.М., вийшла ця стаття. дивно - так!!!!

Д
добродійка

Для ПП . З допомогою п. Туровці підставили Товтина Я. і це підтвердять більшість працівників СЕС. А п.Туровці ще та штучка - нагла особа, яка прикривається хорошими знайомими і колишніми чоловіками. От це справи підуть у Мукачівської СЕС. Про цю організацію і так погані слухи, а тепер взагалі ще хуже стане з таким керіником.

У
У

Давайте поговоримо про те що сан епід служба на 1000% потребує реорганізаціі, а то вона лиш хабарами і їх вимаганням займається.і яка різниця, хто буде головним лікарем- Росанки, славіки, петри, василі....??? І так кожен з них буде доїти підприємців.і навіть не пробуйте це спростувати.хто хоч якось стикається по роботі з СЕС той мене розуміє.так що розслабтеся , шановні....

ДР
до речі

Лікар Мирослав Товтин працює дуже давно у СЕС.Це високопорядна та надзвичайно скромна людина.Він досвідчений лікар і теж на своєму місці.

Г
гога

може хоч в цій ситуаціі в наш час добро переможе зло,яким е"Нелюд Ревчук".Шкода Славіка сюди домішав,як свое протеже-це насторожуе!"Нелюд"добро не несе та не дае.Славік гідний,але п.Туровцій внушае довіру більше ,як відверта з чистою поки репутаціею та вищою комунікабельністю.Головне щоб вона не"зазвезділась"та залишилася такою як зараз.

ДМ
для мукачівця

Так організувати піар неможливо,подивіться із скількох ІП адресів люди шлють коментарі.Це говорить про те, що так спонтанно ніхто не організує.Людям уже набридли приївшіся прізвища.Тому і хочуть нових керівників, молоду генерацію, нові віяння, а заслужені нехай потрохи ідуть на відпочинок. Ну, а про Івницьку Г.В. мабуть уже набридло усім чути.Після таких невтішних коментарів, вона має бути відсторонена взагалі від обов"язків держслужбовця, таких "слуг народу" треба відправляти на відпочинок негайно і безповоротно.Моя особиста думка, що треба мати уже керівництву області здоровий глузд, стосовно пані Івницької Г.В....

ЙМ
йшла мимо

мукачівцю-якщо це організований піар, то назавтра до Туровцій мають в черзі стояти виборчі штаби усіх політичних сил)

П
ПП

Для Мукачівець. - одразу відсунуто ряд знаючих і працьовитих працівників які зробили в розвиток більше і заслуговували на це місце набагато більше- це Ви маете на увазі Славу Товтина??? Якого ще пів року тому піймали на хабарі але з дивним збігом обставин справа так і не дійшла до суду!!! Чи невмирущого РЕВУКА???????????

М
мукачівець

Прекрасно організований піар одразо відсунуто ряд знаючих і працьовитих працівників які зробили в розвиток більше і заслуговували на це місце набагато більше Але іваницькій потрібно такий сес кішеньковий щоб дальше давити підприємців

К
Кароліна

Погоджуюся з коментарем НАТАШІ, справді, майже 100 відсотково одні лише позитивні коментарі.А негативні пишуть люди озлоблені та зависливі.Пані Росана ще лише приступила до своїх обов"язків, то звичайно така рішуча жіночка усе подолає.Як приємно читати позитивні та від душі добрі коментарі на адресу держслужбовців, на відміну від попередніх публікацій, пов"язаних з іменем заступника мера пані Іваницької Г.В. Зовсім незнаючи цю людину, нехай їй щастить в усіх починаннях!

О
особистість

Знаю Росану зі студентських років - цілеспрямована, енергійна, розумна та справедлива особа. Зважте, що, крім цього, Росана - красива жінка і прекрасний організатор. Хіба це не найкращі риси хорошого керівника? А її молодий вік - це великий плюс, бо вона в свої роки зуміла багато чого досягти. треба цінувати людину, котра вдало поєднує професійний досвід і молодий вік, а не віддавати перевагу старим кадрам, мислення яких залишилося на рівні часів їхньої молодості. Міняється час, міняються люди, міняються вимоги. Тому потрібно йти в ногу з часом, а не зациклюватися на минулому. Старих треба цінувати як консультантів (зважаючи на їх великий досвід), а керувати та організовувати роботу мають молоді. РОСАНКО, ВПЕРЕД! УДАЧІ В ТВОЇХ ПОЧИНАННЯХ! ПРОДОВЖУЙ ПРАЦЮВАТИ І НЕ ЗВЕРТАЙ УВАГИ НА ТИХ, ХТО СТАВИТЬ ПАЛКИ В КОЛЕСА. ПАМЯТАЙ, ВСІ ОБСТАВИНИ, КОТРІ НАС НЕ ВБИВАЮТЬ, - НАС ЗАГАРТОВУЮТЬ.

Н
Наташа

Росана, ти молодець.Тобі все підсилу.Все погане в твою адресу це проста заздрість тих людей які з великою радість мріють про твої досягнення.Досягнення молодої та перспективної жінки-яка досягла вже багато!!!!!

Б
БІЛЬШІСТЬ

Лабораторне дослідження-основа безпеки населення.ПАНІ ТУРОВЦІЙ дійсно правильно зосередила свою роботу на покращенні матеріальноі бази лабораторіі,як першочергове завдання.Ревчук за 20 років там нічого не змінив ДУМАВ він старіе а прилади та лаб.корпус"молодіють".А молода знае з чого треба починати та мае енергію,новаторські ідеі,силу волі,комунікабельність,толерантність до людей-вона протилежність бувшому.МИ ВІРИМО В КРАЩІ ЗМІНИ ПРИ П.ТУРОВЦІЙ!

П
Підприємець

Шановний пане ОСВІТЯНИН,не судіть, і не судимі будете. Вам і ректор Вегеш не підходить, і пані Росана. Визначтеся!

У
У

Спілкуваввся з цією пані недавно.чесно кажучи якась недалека і дурненька з тупими амбіціями керівнички

К
Кароліна

Нехай щастить цій молодій та гарній керівниці!Ви обов"язково докажете своїми добрими справами.Молодий вік не перешкода очолювати великий колектив.Головне бажання та талант- згуртувати однодумці, задля спільної справи, тим більше якщо цей керівник -ЖІНКА!

В
викладач

Це людина праці, яка повністю віддає себе своїй роботі. Кращу людину на цю посаду не знайти!

П
Підприємець

Одне можу сказати, що дуже комунікабельна та принципова жіночка. А щодо професіоналізму, то їй нема рівних.

Л
Л.Д.

Я знаю Росану особисто. Це - успішна і цілеспрямована жінка, енергетика якої і бажання працювати не знають меж. Вона – професіонал своєї справи, за щоб Туровцій не бралася, робить все ефективно і без зайвих зауважень. Вміння спілкуватися з людьми, що немало важливо у роботі з колективом. І нехай інші тихо і мирно спочивають на своїх пенсійних лавах і тішаться із молодого, енергійного покоління, яке хоче і вміє працювати…))

К
Катя

З Росаною знайома особисто. Був час коли я працювала з нею в колективі, і повірьте мені коли був головним лікарем РЕВЧУК о тоді був БАРДАК. З ним взагалі в колективі працювати було неможливо, от хто брав і якби не зняли його з посади то таке б і далі продовжилося. А Росана молодець за яку б справу вона не бралася все доводить до порядку. Бажаю ій успіху у цій не легкій справі.

В
ВІКТОР

НЕ РОЗУМІЮ-ЧОМУ БІЛЬШІСТЬ ЛЮДЕЙ(ПОХИЛОГО ВІКУ) ВВАЖАЮТЬ,ЩО "МОЛОДЬ НІЧОГО НЕ ВМІЄ.ЯКБИ НЕ МИ...І Т.П." РОСАНА ЗМОЖЕ ДОВЕСТИ,ЩО ЦЯ ДУМКА ХИБНА,І ДОВЕДЕ !!!!!!!!! ХОРОШИЙ ОРГАНІЗАТОР,А ОТЖЕ І ХОРОШИЙ КЕРІВНИК. УДАЧІ ТОБІ,РОСАНА ВОЛОДИМИРІВНА,МУЖНОСТІ І ТЕРПІННЯ!

П
Правда

Молода , енергійна, з великим бажанням зробити цей світ кращим. Молодець!

К
коллега!

Росану знаю давно, і вважаю що вона дійсно наведе порядок! Удачі їй!!!

І
Ірина

Знаю як порядну, чуйну і доброзичливу людину. Нарешті навівся порядок в СЕС, всі оплати йдуть через касу, а не в карман. Справедливо та коректно реагує на скарги.З повагою відноситься до свого колективу, а особливо до пенсіонерів.

І
Іван

Усі хвалять жінку. Тоді чому стільки галасу в газетах про неї?

ТІ
Тетяна із контори навпроти

Знаю Росану особисто. І хочу об'єктивно зазначити, що таку активну жінку ще треба пошукати. Їй на все вистачає часу: і на дітей, і на хоббі, і на прфесійне вдосконалення. І все вона робить сплановано, виважено та ГРАМОТНО. Вважаю, що з таким керівником - імідж установи зміниться на краще.

ВК
Вишній кониць

Росана Батьківна найкраща жінка яку мені доводилось зустрічати. Я впевнений що ця посада їй підсилу... Бажаю їй кар’єрного росту, легкої доріжки на життєвому шляху, успіхів!!!

П
пересічний

А.І.Мокрицький зрайсес-не керівник:розвалив цей заклад,великий,об"єднений колектив йому не по зубам.

В
Владік

Дуже шіковна і порядна жіночка ,а чоловік у неї ще май порядний.

РМ
Русин Міла Іванівна

Це відверта, пряма і щира людина. Але на жаль,їх одиниці. РОСАНА , ТИ THE BEST) Успіху!

МН
маленький Наполеон

Росана - энергичная, обаятельная, с живым аналитическим умом, располагающая к себе. У нее все получится. Успехов ей!

В
всезнайко

я знаю Росану дуже добре, вона рішуча, щира, чесна, кумедна, цілеспрямована, посада Головного лікаря їй підсилу. удачі тобі )))!

З
знавучий

знавузнаву))))))))))

М
Маріанна

Це шедевр, а не просто жінка! У неї все сплановано, вона знає що треба робити, а таким відкривається всюди дорога. Не кожен зможе так розсудливо все спланувати, тому успіхів Вам у реалізації всього вище сказаного!

О
Ольга

З її організаторськими здібностями, моральними якостями та купою енергії можна очікувати дуже хороших змін! Удачі!

І
Іванка

Розумна,гарна і чесна жінка.Побільше таких керівників в нашій області як вона.Бажаю успіху Вам,Росана.Підтримую Вас.

В
Віка

Добра,щира людина з якою легко і приємно спілкуватися.Успіху тобі і поваги від колег

М
Мукачівець

як кажуть-"Молодим дорога!"

М
Микола

Успішна людина, вишукана жінка, саме таким має бути керівник СЕС! Із сказаного бачимо, що всі плани швидко реалізовуються, тому удачі Вам!

М
мукачівка

Призначати на такі посади треба дійсно молодих та енергійних, як Росана Туровцій.Перебуваючи на посаді в.о. за короткий час взялася за першочергові завдання і як бачимо прислухається до потреб колективу.Організаторських здібностей і наполегливості їй хватає. Залишається побажати їй зараз удачі у такій нелегкій боротьбі.

П
подчыньонна

сама підходяща кандитура з Рай.СЕС. А.І.Мокрицький.Хороший керівник.

Е
Еліна

Це людина з Великої букви, яка все у своєму житті досягає самостійно завдяки наполегливій праці та інтелекту. Вона має хороші організаторські здібності та дбає про людей, а це зараз дуже важливо. Молодець! Бажаю успіхів!

П
патрїот

Давно пора було поміняти керівництво. Риба гнила з голови. Свіжа кров піде тільки на користь.

К
КАЦО

НЕ ПОВТОРЯЙ ОШИБОК ПРЕДЫДУЩЕГО И ВСЕ У ТЕБЯ ПОЛУЧИТСЯ

РІ
Ряшко Іра

Народ нащо так писати про людей.Росана дуже добра і щира людина.Я її поважаю за чесність і відкритість!

П
ПАВЛО

НЕДАВНО МАВ НАГОДУ СПІЛКУВАТИСЯ З НЕЮ. МОЄ ВРАЖЕННЯ:ПРЯМА,УПЕВНЕНА В СЕБЕ,РОЗУМНА ЖІНКА.ДУМАЮ, ВОНА НА СВОЄМУ МІСЦІ.

С
сусід

Її попередника Ревчука лем не за ноги виносили із СЕС-у 75 років, все йому було мало. Маю його своїм сусідом-такий маєток на зарплату не збудуєш. Сподіваюся, ця пані не буде такою ненажерливою та й до маразму їй ще далеко.

СП
ставнічук петро

Знаю Росану з універу. Все чого добилася , добилася важкою навіть адською працею сама, а жінці самій та ще й з дитиною це вдвічі важче. Догодити всім важко в сім*ї а в 80ти тисячному місті і поготів тим більше якщо ти працюєш в контролюючих органах.Бажаю тобі Росана удачі.

Л
Люда

Бізнесмен з Мукачева "Вижу ош жіночка недурна айбо коли прийдуть її хлопці до мене з провірков і будуть казати за штраф я їм нарас укажу сю статю де їх газдиня каже ош раз треба консультірувати а пак уже шрафи виписувати".... м о л о д е ц )

М
Мілан

Усі беруть і она буде. главноє лиш би менше як ті шо боли перед нею

К
Кампот

Найшли мені святу! Брали до неї і вона буде брати!

В
Вчитель

Знаю її сім'ю. Дуже поважні лікарі. Сподіваюся, донька не гірша від батька та діда

М
Мукачівець

Файна файна і розведена вроді

БЗ
Бізнесмен з Мукачева

Вижу ош жіночка недурна айбо коли прийдуть її хлопці до мене з провірков і будуть казати за штраф я їм нарас укажу сю статю де їх газдиня каже ош раз треба консультірувати а пак уже шрафи виписувати

Читайте також