Василь Козар: «Я з тих людей, які зроблять усе, аби досягти поставленої мети»

10
5

Попри заклопотаність та підвищену увагу з боку земляків, артист не тільки навчив учнів студії сучасного танцю «Бліц» модних «па», а й відповів на запитання Мукачево.net.

– Що тобі дала участь в проекті «Танцюють всі»?

– Проект дав можливість довести усім, чого ти справді вартий і розкрити весь свій потенціал. Я з тих людей, які зроблять усе, аби досягнути поставлену мету. Всі думають, що там все проплачено, але насправді обирає народ. Якщо ти зацікавиш людей, будеш старатися, то люди в тебе повірять, і ти сам в себе повіриш.

– Якою насправді була конкуренція на проекті?

– Жорсткою, але це, насправді, – добре, бо розвиток йшов у два рази швидше. Ти розумієш, що в тебе гідні опоненти, і тобі все треба робити краще. Здорова конкуренція – це класно.

– Життя після проекту, яке воно?

– Я ще не знаю, я лише відхожу від проекту. Наразі хочу трохи відпочити. Лише кілька днів вдома в Мукачеві, і вже ближчими днями знову від’їжджаю. Маю дати майстер-класи по Україні, і треба трохи підзаробити грошей, а то перебуваючи на проекті я не працював.

– Як розпорядишся виграним півмільйоном гривень?

– Ці кошти я вкладу в своє майбутнє житло. Також вони підуть на зйомку відео, оренду залу для реалізації проектів, які я задумав. Насправді, це не такі вже й великі гроші для реалізації усіх задумів.

– За умовами проекту переможець має відвідати майстер-класи хореографів США, як з ними?

– Так, я маю поїхати до США, але думаю це відбудеться влітку. Наразі точно не відомо.

– Оціни рівень учнів школи «БЛІЦ» після заняття?

– Учні старалися, повторяли за мною усі рухи і в них це виходило. Мені було приємно.

– Що побажаєш танцюристам-початківцям?

– Щоб вони кожен раз робили «повну» ногу, і ніколи не говорили собі «я зараз відпочину».

Коментарі

ДA
Для Algiz True Sergio

"негодує" - русизм. ...і варто було так ганьбити себе, виправляючи помилки інших? ................... Зацікавило інше: згадування, що Василь негативно відгукується про Мукачево в інтервю. Мені важко про це судити, так як не чув цих висловлювань. Однак, невже у нас в Мукачеві все гаразд, і існування критичних висловів несправедливе??? Мої знайомі чули від мене таку фразу: я дуже люблю і захоплююсь Мукачевом, коли стою на межі міста і дивлюсь в протилежну сторону від нього. Хороші люди є в Мукачеві, але "бики" більше кидаються у очі. Позитивні приклади також можна знайти (важко, але можна) у нашому місті, але негатив переважить їх у багато рзів. Якої сфери діяльності не торкнись, всюди занепад. Єдине, що прогресує, так це "ПРАЗНИК ЧЕЛЛЕНОГО ВИНА". Мабуть це тому, що лише у хмільному угарі, наше місто робиться "містом європейського типу", як люблять називати його наші можновладці. А тому, може Василь просто казав правду? Хоча це могло бути і недоречно...

Ю
Юрен

Васильку, чому в інтервю на тв ти говориш погано про Мукачево, а тут так ніби нічого не було! Не серйозно, не красиво і не по людськи так відзиватися за мукачівців, які підтримали тебе смс голосами в прямих ефірах!

К
КАРОЛІНА

Побажати хочеться Василеві натхнення,набратися сил для майбутніх проектів.Щоразу доводити усім, що закарпатські таланти справжні вундеркінди,які досягають своєї мети лише завдяки виснажливій щоденній і кропіткій праці.А ще хочу побажати Василю прославляти свій рідний край,залишатися таким скромним і вихованим хлопчиною, яким він є.І щоб зіркова слава тебе ніколи не змінила. Щоб твої ровесники рівнялися на тебе,як треба і можна знайти себе у суспільстві. Щоб твої батьки та твої земляки гордилися своїм сином та твоїм талантом,який у тебе є від Бога! Щасти тобі в усіх твоїх починаннях та справах! Наступна за Василем заявила за себе ще одна зірочка із Ужгорода-Ангелінка Моняк!Це наша закарпатська Монсерат Кабалье на проекті Голос країни! Закарпаття поповнюється своїми ЗІРКАМИ!

ТД
Тужанський Дмитро

А хіба тут не спрацьовує також знахідний відмінок: можна досягнути чого - поставленої мети, а можна досягнути що - поставлену мету. а?)

AT
Algiz True Sergio

Грама-наці негодує: правильно буде "досягнути поставленої мети" ;)

Читайте також