В Мукачеві провели черговий аукціон

7
0

Був виставлений один лот

8 грудня в Мукачеві було проведено черговий аукціон з продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення для підприємницькој діяльності.

На аукціон був виставлений 1 лот ( земельна ділянка, розміром 140 м.кв.), яка розташована в центральній частині міста. Кінцева вартість земельној ділянки перевищила стартову у п”ять разів.

На підсумковій прес-конференції, організованій для засобів масовој інформації, заступник Мукачівського міського голови, голова аукціонної комісії Бендасюк В. С. підкреслив, що аукціони, які проводяться від імені територіальној громади міста Мукачівською міською радою, проводяться прозоро, загальнодоступно і гласно. Такою є позиція мукачівськој влади, і особисто міського голови В.В.Петьовки.

Віталій Степанович зупинився на найважливіших питання, які стосуються проведення аукціонів, підкресливши при цьому, що 90% коштів від аукціону поступають до міського, а 10% до державного бюджету.З міського бюджету кошти використовуються на капітальні ремонти житла, облаштування шатрових дахів будинків, автономного опалення в школах та дитсадках тощо.

Також виступаючий відповів на всі інші питання, які цікавили представників засобів масовој інформації

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також