Закарпаття відзначається позитивною динамікою

4
2

Розрахунків за газ

ЗАБОРГОВАНІСТЬ КОМУНАЛЬНОЇ ТЕПЛОЕНЕРГЕТИКИ ЗА ГАЗ З ПОЧАТКУ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ ЗРОСЛА НА 57 МЛН ГРИВЕНЬ ЧЕРЕЗ ЗНАЧНЕ ПОГІРШЕННЯ РОЗРАХУНКІВ У П`ЯТИ ОБЛАСТЯХ

Заборгованість з початку опалювального сезону (15 жовтня) підприємств комунальної теплоенергетики (ТКЕ) станом на 3 листопада сягнула майже 57 млн грн, повідомилиу прес-службі ДК "Газ України".

Це відбулося через значне погіршення розрахунків підприємств ТКЕ Дніпропетровської (рівень розрахунків за рік - 68%, з початку опалювального сезону - 58%), Донецької (59% і 40%), Херсонської (61% і 27%), Одеської (91% і 41%), Львівської (83% і 49%) областей. Причому, до того Херсонська область відзначалася позитивною динамікою розрахунків підприємств ТКЕ за поточне споживання природного газу у жовтні та погашення заборгованості за 2006 р.

Її також досягли підприємства ТКЕ у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Полтавській, Тернопільській, Чернівецькій областях та у м. Київ. Це дало змогу, загалом, підвищити у жовтні рівень розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики до 90% (з початку року - 74%). Протягом жовтня підприємства комунальної теплоенергетики сплатили ДК "Газ України" майже 201 млн грн. З цієї суми 150 млн грн становила оплата поточного споживання природного газу у жовтні (за оперативними даними, близько 255 млн куб. м) та 51 млн грн - погашення боргів за 2006 р.

Загальний рівень заборгованості підприємств ТКЕ за 2006 рік на кінець жовтня становив 456 млн грн.

Найгіршими платниками за природний газ залишаються 80 підприємств ТКЕ з різних областей України (рівень розрахунків за газ з початку 2006 року не перевищує 70%). Станом на 3 листопада заборгованість цих 80 підприємств ТКЕ за газ, спожитий у 2006 році, становила 315 млн грн.

Закарпаття онлайн з посиланням на Укрінформ.

Коментарі

ММ
Ми мерзнеме !!!

Ми мерзнеме тому, що збойники находяться в Києві. ТОЛЬКО ЗА ТРАНЗИТ НЕФТИ И ГАЗА ЗАКАРПАТЬЕ ЕЖЕГОДНО ПОЛУЧАЛО БЫ БОЛЕЕ $200 МЛН!!! Интересная арифметика! Оказывается, территория проживания русинов на юг от Карпат, согласно терминологии Сен-Жерменского соглашения, то есть нынешнее Закарпатье, только за транзит газа по своей территории должно бы получать при нынешних тарифах $150 млн. За транзит нефти по той же территории при нынешних тарифах – более $ 50 млн. ИТОГО: $200 млн. в год! И кто после э

С
Соня

Не треба уводити в сторону !Мережі проходять через усю Украину.В усіх негараздах винуватець Химинець Володимир ,який вішає ратушняку лапшу на вуха про комунальну революцию,на який і обісреться.

Читайте також