Азаров на Закарпатті: усе за планом (ФОТОРЕПОРТАЖ, ОНОВЛЕНО)

10
7

Довгоочікуваний візит прем’єр-міністра, як і приїзд Президента майже рік тому навряд запам’ятається області чимось особливим.

Жодних сюрпризів: як і планувалося, перший день весни друга людина країни зустріла на Закарпатті.

Про маршрут прем’єра усі знали заздалегідь – не стільки за повідомленням прес-служби ОДА, скільки за скупченнями комунальників.

Дуже нетипово як для українських чиновників, але Микола Азаров нікуди не спізнився: кожна його поява – чітко згідно з графіком:

11:03 – розпочав читати лекцію для студентів 4 вишів Закарпаття в облмуздрамтеатрі, куди останніх зігнали за списками і з самого ранку. Також там Микола Янович встиг зустрітися з Людмилою Бандурчак – дівчиною, з якою протягом останніх місяців люб'язно спілкувався у Facebook та публічно пообіцяв їй сфотографуватися на пам'ять під час відвідин Закарпаття;

 
до 15:00 - робоча поїздка в села Розівка та Невицьке під Ужгородом (дорогою до останнього журналісти помітили, що на одному з мостів на маршруту не встигла висохти фарба), тоді - нарада в ОДА з приводу протидії паводку в Карпатському регіоні, яка після вступного слова проходила за закритими дверима.
 
 
Під час візиту на Закарпаття прем'єра Азарова супроводжували очільники області - губернатор Олександр Ледида та голова облради Іван Балога, мер Ужгорода Віктор Погорєлов та міністр МНС Віктор Балога.

Коментарі

Р
Руслан

А він не планує приїхати в Мукачево щоб теж навели порядок ,

А
Анна

Ми поїхали в Ужгород у відрядження, не знали,що приїхав Азаров . Пагонів по всій дорозі,майже через кожні 100 метрів стояли.І чогось на вигляд тупенькі. В самому Ужгороді навіть попросили нас на каву дати. Прямим текстом, ми були в шоці. Ми дали 50 грн.,хай хлопці зігріються.Самі не обідали,щоб зекономити.Чому так буває,що коли пани приїздять то стільки клопоту. На кожному кроці зупиняють. Чого? Треба було ще й стрілочки по дорозі намалювати куди нам можна їхати!Додому поїхали по об"ізній...То чомусь пагонам можна по зустрічній полосі "летіти".Вилетів із-за поворота на великій швидкості, ми подумали,що нам капець! Паньство їхало!!! Ніби комусь в тих машинах було дуже зле! Пагони пояснили приїхав ПАН подивитися чи до паводку готові. А скільки можна буде списувати.. Нам багато обіцяли, і наслідки ліквідувати, і всім буде допомога випалчена.Ага,так і було в кого в хаті 2 метра води і в кого тільки городи були затоплені, всім по 5 тисяч. Справдливо! Коли це закінчиться? Противно!

Б
Бос

Їздив нись по місту і окружній, через пару метрів наряди міліції по 3-4 чоловіка, сотні людей задіяно лим ментів не кажучи вже за других, причому стояли цілий день ! Одного чиновника обслуговували. Інтересно би ліпше узнати кілько грошей в сумі потрачено на візит Азарова в область? однозначно, що мільйони, а ефект з цього всьго показухи ? Канешно, що прямує до нуля, крім піару. У Європі посадовці деінде їздять на велосипедах або своїх чи державних скромних автомашинах. У нас все з розмахом, із запасом розкоші. Но чим не ГОНДУРАС. Люди бійтеся бога, 80 відсотків громадян жиють в ніщеті, не мають грошей на елементарне, а чиновники так показово жирують.

ЗН
з негрова

пи**ец народа

ЗМ
з мукачева

йой чекаэме го з хлыбом та сыллю!

А
Андріан

ВАЗ 2107, вже не виготовляють, даже в Україні.

О
От

А ВАЗ 2107 вітчизняна машина Український произвотчик з S клас комфортом недобре буде?????

Читайте також