Азаров зустріне весну на Закарпатті

21
6

Як запевняють джерела Мукачево.net цього четверга прем’єр нарешті прилетить в найзахіднішу область країни.

У четвер, 1 березня з офіційним робочим візитом на Закарпаття прибуде голова уряду Микола Азаров. За попередньою інформацією, відвідини будуть пов’язані з моніторингом урядової антипаводкової програми (будівництво дамби в районі с.Невицьке) та традиційне ознайомлення з виробничими потужностями краю (с.Розівка на Ужгородщині).

За попередньою інформацією супроводжувати голову уряду будуть губернатор краю Олександр Ледида та міністр МНС Віктор Балога.

До слова, між останнім та Миколою Азаровим минулого тижня вийшла міні-суперечка, коли міністр заявив, що уряд та парламент гальмують реалізації програми про службу екстреного виклику 112.

Нагадаємо, що на візит прем’єра на Закарпатті чекають ще з минулорічної осені. Тоді планувалося, що Азаров відкриватиме цегельний завод в Іванівцях. Однак голова уряду тоді так і не приїхав.

Про плани нарешті приїхати на Закарпаття Микола Азаров не раз писав у Facebook.

Коментарі

M
munkach

кравосісі пообіцяв,якщо крісіс пройде ,то ми його доженім

Д
дюрі

все дізнаємся папіжже щто с ціого будє xD

Q
QQ

азаров їде в заріччя подивитися як вирощують капусту яку по його команді засіяли по цілій україні, та подивиться яке пішло покращення гною та перегною.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Премьер Азаров признался: "Действующее правительство за полтора года работы сделало Украину неуязвимой к влиянию мирового финансово-экономического кризиса! Когда кризис придёт в Украину - разрушать после проФФесиАналов будет нечего!".

Ю
Юлия

Ну да, приедет и расскажет нам в очередной раз как мы "хорошо" стали жить. Его бы, гада, поселить в хрущёвку, отопление отключить и дать тысячу зарплаты и к этому двоих детей, посмотрела бы я...

S
Simon

A unteredno Azarov, premuer munuster Ykraunu, po ykraunsku naychulsa razgovaruzat? Ya ne dymay... Vot po zakarapatsku evo bydyt ychut tam...lololololol

Читайте також