Більше 200 закарпатських жінок виступили проти сексменшин

16
12

Власниці жіночих фітнес-клубів в Ужгороді та Мукачеві долучилися до всеукраїнської акції «Твій лист змінить історію Україна», а також підтримали ініціативу ГО «Любов проти гомосексуалізму» – зібрали підписи за введення кримінальної відповідальності за пропаганду і популяризацію гомосексуалізму.

 

Про це журналісту Мукачево.net розповіла співвласниця клубу FitCurves в Ужгороді Тетяна Мачулка.
 
«Ми пішли на це, тому що ЗМІ зовсім не висвітлювали цю проблему. Для тих, хто не в курсі, розповідаємо: у лютому цього року Міністерством юстиції України було зареєстровано Рада ЛГБТ (Рада лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів). Це крок до легалізації одностатевих шлюбів. Також стає можливим усиновлення дітей гомосексуалістами. Крім того легалізується пропаганда збочень в освіті, культурі, мас-медіа, причому будь-яке протистояння трактується як гомофобія. Вже є наслідки – реєстрація церкви гомосексуалістів в Донецьку, а також прийняття ювенальної юстиції та ратифікації Європейської конвенції ООН про усиновлення дітей. 
 
Все дуже таємно і скритно. А насправді відбувається розбещення населення і порушення Закону України.  Ужгородські жінки досить схвально поставились до ідеї написати Президенту, хоча багато з них і сумнівались, чи можна таким чином щось змінити. Більшість жінок, до кого ми звернулися, підтримали нас. Наша справа – висловити свою позицію», – наголосила вона. 
 
За словами активістки, загалом в Ужгороді було зібрано близько 120 підписів. Ще 100 підписів під листом зібрали колеги з Мукачева.
 
Були і жінки, чия позиція була нейтральною. «Вони казали: «Та вони нам не заважають. Раз їм так подобаються – то нехай». А потім я почала з ними розмовляти, пояснювати, для чого вони легалізували себе – щоб в майбутньому, як закордоном, мати можливість всиновлювати дітей. От ви би хотіли, щоб дітей в нас всиновили гомосексуалісти? Що виросте з хлопчика у такій сім’ї? Жінки, що підписалися під заявою підтвердили, що не хочуть, щоб в нас виростало таке суспільство. Багато хто приводив підписуватись своїх подруг», –  зауважила пані Тетяна.
 
Слід зауважити, що заборонити пропаганду гомосексуалізму вимагають народні депутати усіх парламентських фракцій, окрім Блоку Литвина. Відповідний законопроект народні обранці зареєстрували в парламенті наприкінці червня, наголошуючи, що розповсюдження гомосексуалізму загрожує національній безпеці, у зв'язку з тим, що він призводить до епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу, руйнує інститут сім'ї і може привести до демографічної кризи.

Коментарі

C
cvxcvxcv

ПРОПАГАНДА ГОМОСЕКСУАЛИЗМА-ВЫГОДНЫЙ МИФ ДЛЯ ТРАВЛИ ОППОНЕНТОВ. Есть лишь 2 фактора формирования ориентации: 1. Био: влияние гормонов. 2. Эро: влияние эротических образов и закрепление удовольствия от эротических образов. В каждом фильме на ТВ я вижу это: эротический женский образ, женщину ласкают руки любовника, все розово-шоколадно, все прекрасно, все красиво, все очень соблазнительно, эротично и сексуально. Однако, ни у кого не вызывает страх за то, что эти эрообразы женщины смогут соблазнить женщину. Я хочу, чтоб вы сейчас с предельной прямотой ответили себе на вопрос: почему мы не боимся, когда на ТВ показывают соблазнительные эрообразы и когда эти образы смотрят люди одного с этими образами пола. Не боимся за то, что эрообразы соблазнят человека одного пола. Но почему боятся, что ЛГБТ с лозунгами повлияет на ориентацию? Значит пропаганда не соблазнит. Нам внушают обратное. Подробнее: http://zuferilla.livejournal.com/2822.html Прошу распространить это воззрение.

І
інкогніто

погоджуюсь з Elena немають що робити,от і заважають людям жити вони б самі собою занялись,а то тільки інших можуть критикувати всі ми люди і в кожного свій смак і свій погляд на життя

E
Elena

Ну по-перше гомосексуалізм це не збочення. Людина не обирає свою орієнтацію. Це такі ж люди як і ми і так само мають право на щасливе життя. По-друге - судячи по назві фітнесс-клубу зразу стає зрозуміло чому вони так засуєтились.. По-третє церква гомосексуалістів в Донецьку - не дивина. В Донецьку переважна більшість жителів гомосексуалісти. І взагалі, чому дані жіночки не виступають проти пропаганди насиллю, що ми бачимо по телебаченню та іншим ЗМІ ; чому не виступають проти алкоголю, табаку, наркотиків? Чому не збирають підписи проти виробників нездорових продуктів харчування? проти забруднення навколишнього середовища? В нашому житті є безліч речей які набагато більше отруюють наше життя ніж двоє-троє нещасних гомиків яким ітак в житті не повезло. Prawiljno, pidtrumyjy!

ZJ
Zelovich-Benyaguev Judith

Приветствую Mukachevo,net на Facebook,наконец мы сможем получать новости с родного города не только от знакомых. Я родилась ивыросла в Мукачево .

S
Smile

Кожна людина має право обрати свій шлях.Не бачу нічого поганого в гомосексуалізмі.Але нажаль,в наш час, гомосексуалізму стало набагато більше ніж раніше,тому головне не пропагувати гомосексуалізм.

S
Smile

Кожна людина має право обрати свій шлях.Не бачу нічого поганого в гомосексуалізмі.Але нажаль,в наш час, гомосексуалізму стало набагато більше ніж раніше,тому головне не пропагувати гомосексуалізм.

А
Андрей

2 Лапа: комент цілком доречний - "чудак", судячи з усього, натякав на кричущу невідповідність розмальованих облич представниць "curves" (просто корпоративне фото "работніц" дрєвнєйшої професії) і декларованої мети. А ідіотизм про "вони ж будуть усиновлювати дітей!" підтримується як з одного так і з іншого боку. Вирішувати потрібно не цю проблему, а ту, шо законодавчо (медичне обслуговування, спадкування, опіка, представництво в суді і т.д.) НІЯК не захищено права тих же старих чи самотніх людей, чи людей, які не перебувають в родинних звязках. І не цій провінційній "глямурній" фітнесблядоті розмірковувати "за моральність".

Л
Лапа

to чудак: вибачайте, але комент ваш ну зовсім не чоловічий. судячи з нього зрозуміло стає чому виникло лесбійство

Ну по-перше гомосексуалізм це не збочення. Людина не обирає свою орієнтацію. Це такі ж люди як і ми і так само мають право на щасливе життя. По-друге - судячи по назві фітнесс-клубу зразу стає зрозуміло чому вони так засуєтились.. По-третє церква гомосексуалістів в Донецьку - не дивина. В Донецьку переважна більшість жителів гомосексуалісти. І взагалі, чому дані жіночки не виступають проти пропаганди насиллю, що ми бачимо по телебаченню та іншим ЗМІ ; чому не виступають проти алкоголю, табаку, наркотиків? Чому не збирають підписи проти виробників нездорових продуктів харчування? проти забруднення навколишнього середовища? В нашому житті є безліч речей які набагато більше отруюють наше життя ніж двоє-троє нещасних гомиків яким ітак в житті не повезло.

Ч
чудак

судячи з фото зрозуміло стає чому виник гомосексуалізм

ВЗ
Вуйко з Далеку

Дуже правильно зробили. Думати треба, що виросте з хлопчика у такій сім’ї? Тереба боронити себе від цьої напасті.

F
fuf

ду. не розумно. .ри

Читайте також