Буря добряче «потрепала» Закарпаття

12
0

У ніч з неділі на понеділок без струму залишились 18 населених пунктів області.

 

З 6 вечора і аж до 4 ранку грози з сильним вітром спостерігались чи не в усіх куточках Закарпаття.  МНС-ники цілу ніч їздили із завданням прибрати повалені негодою дерева з проїжджих частин. Як повідомив Мукачево.net старший лейтенант служби цивільного захисту МНС Закарпаття Олег Шрамко, обезструмленими залишились 18 населених пунктів області.
 
«Липень в синоптичному плані і надалі буде дуже важким і нестабільним. Майже кожного дня виникають грозові хмари, – попередив у коментарі Мукачево.net закарпатців начальник відділу метеорологічних прогнозів та гідрометеорологічного забезпечення Андрій Золотарьов. – Те, що відбулось вчора, було пов’язане із загостренням фронтальної зони, яка була на заході, в районі Карпат і Закарпаття. Грози спостерігались по всій області, але нічого надзвичайного, по суті, не сталось.  Вчора просто відбулося підтвердження того, що на Закарпатті слід очікувати стихійних явищ з акцентом посилення».
 
Сьогодні і завтра вночі синоптики знову обіцяють грози. Тоді – декілька днів затишшя, після чого, 15-17 липня на закарпатців знов грянуть зливи. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також