«Червене вино» – задоволення не з дешевих

8
0

У другий день фестивалю портал «Мукачево.net» спробував підрахувати, у скільки обійдеться гостям смачний та п’янкий візит на «Червене вино 2011».

Уже третій день у центральній частині Мукачева не стихають співи, не припиняються танці та святкування – під п’янкі закарпатські вина, смачний шашлик, картоплю та бограч.

У перший день, незважаючи на перманентний дощ, дегустації тривали аж до 4 ранку. І тоді знову розпочалися з 9-ої.

Другого дня на фестивалі було вже дещо менше людей, особливо місцевих. Причина, очевидно, і в бурхливому відкритті фестивалю напередодні, і у дощеві, який набридав уже значно настирніше, ніж першого дня. Утім, під вечір він припинився і у винному містечку знову було ніде ступити.  У суботу в Мукачеві вже було значно більше туристів. Саме вони й найбільше їли, пили та запасалися вином у дорогу.На ціни мало хто зважав, принаймні на самому фестивалі. Клопоти підрахунків вирішив узяти на себе портал «Мукачево.net».

Отож, розпочнемо з головної принади фестивалю – вина.

Насправді, на «Червеному вині» наливають усім безкоштовна. Але трошки – щоб спробувати. Разом з тим, якщо ось так по трошки куштувати від намету до намету, то є великі сумніви, що Ви зможете пройти так обидва ряди. Але сміливців вистачає.

А взагалі, ціна 200 г погара/скана вина коштує від 3 грн і до 25 грн.

Значно дешевше брати відразу літр. Є намети, де Вам його продадуть і за 15 грн. Але 1 л хорошого закарпатського вина коштуватиме від 30 грн і до 150 грн. Тепер щодо закуски. Окрім солеників на «Червеному вині» пропонують добряче попоїсти.

За порцію гарячого бограчу Вам доведеться віддати від 20 грн. Майже стільки коштує і 100 г шашлику – від 18 грн. Окрім того, гостям пропонують смажені ковбаски (по 8 грн.) та картоплю з салом (від 5 грн.)

Щоб впорядкувати настрій та втішити шлунок Вам вистачить 150-200 г шашлику, порцію бограчу і погарчиків зо три-чотири вина. А це від 80 грн. Повірте, редакція порталу «Мукачево.net» усе перевірила на собі.

До зустрічі на «Червеному вині». У неділю тут нагороджуватимуть переможців. Подейкують, вже традиційно роздаватимуть поросят, а також жирних кролів та… коня. Хоча все це поки залишається таємницею.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також