Директор санаторію "Теплиця": "У мене досі не минув мандраж, спровокований цією ситуацією"

41
5

Нещодавно у закарпатських та всеукраїнських ЗМІ з’явилася інформація про масове отруєння у санаторії "Теплиця". У повідомленнях зазначалося, що цей факт керівництво лікувальниці та обласна СЕС намагалися приховати, щоб уникнути гучного скандалу.

За коментарем з приводу ситуації, що склалася, портал "Мукачево нет" звернувся безпосередньо до директора санаторію «Теплиця» Дмитра Ляха:

- Знаєте, у мене ще досі не минув мандраж, спровокований цією ситуацією. Наш заклад – установа лікувальна, тому звернення про погіршення стану - це звична річ.

На початку липня справді було більше людей, що звернулися за допомогою. Як виявила перевірка – це спричинив салат, тобто один з компонентів (зараз точної назви продукту не скажу). Він сам по собі є абсолютно безпечним для споживання, проте, якщо його компонувати з певними продуктами, то він впливає на організм негативно. Пацієнти, приходячи у їдальню, самі обирають, що їсти і як собі це скомпонувати.

Наша провина у тому, що саме за цим ми не прослідкували.

Погіршення стану хворих було, але вже через дві години після обстеження було помітна відсутність ознак отруєння.

Наголошую, у нас лікуються дорослі люди, яким ніхто не може заборонити зателефонувати до швидкої і повідомити про отруєння. Щодо дострокових виїздів з санаторію, то можу зазначити, що тільки одна львівська сім’я покинула заклад завчасно".

У мас-медіа також зазначалася причетність до санаторію ексзаступника міністра сільського господарства, члена Партії регіонів Олега Уварова. За словами Дмитра Ляха, він вийшов зі складу співзасновників "Теплиці", а сам директор не є членом жодної з політичних сил України.

 

Директор санаторію «Теплиця» Дмитро Лях погодився також дати розгорнути інтерв’ю. Його читайте на порталі «Мукачево.нет» найближчими днями.

Коментарі

Ю
Юрій

Пацієнти, приходячи у їдальню, самі обирають, що їсти і як собі це скомпонувати.. подумаєш, далисьме їм просрочені продукти - кось їм у глотки пхав???? самі виноваті! нічого гівна їсти! а я як директор у чому виноватий? но траванулисьме 35 чоловік... великоє чудо...

Ш
Шоніко

Дохтор, ти мудак. се киби уповіли, ош ти ізнасіловав жону, і пак, нич у тебе не зазвдавши дали ти пожизніноє, вать ушиткі казали, тать він нигде й так правду не уповість, він точно ізнасіловав

Р
русин

кыбы наші журнаЛАСты хоть робили нормально... Уже давно в неті лежить заключеніе СЕЗа, айбо вто лінь прочитати, нам треба сенсації оби роздути... про шо люди думавуть?! На пуліцера явно не прорвеся се-се читайте http://www.mukachevo.net/ru/news/view/30554-сэс:-факт-отравления-в-санатории-теплица-не-подтвердился

Д
дохтор

А ви хотіли, щоби директор сказав, що у нього в санаторії було отруєння? Верх журналістського непрофесіоналізму давати такі коментарі. В інтерв'ю "Комсомолці", яке ви також публікували, Лях визнав, що отруєння було. А тепер уже нема?..

Ш
Шоніко

наконєцто хоть кось зазвідав у директора санаторія

Читайте також