Франциско Гомес допоможе Василю Козарю виграти 500 тисяч гривень

9
1

Переможець «Танцюють всі 4» – серед найяскравіших танцівників у новому форматі продовження шоу, де змагатимуться зірки чотирьох сезонів танцювального проекту.

Сьогодні, 9 березня у прямому ефірі СТБ стартувало продовження шоу «Танцюють всі», в якому кожен з тренерів відібрав кращих танцюристів з кожного з чотирьох сезонів проекту та розділ їх на пари.

Куратором зірок 4 сезону, в якому переміг мукачівець Василь Козар, став епатажний Франциско Гомес – британський хореограф, який працював з Фергі, Мадонною, Sugababes, Pink, Кайлі Міноуг та Nike.

Разом з мукачівцем у команді також Анатолій Сачівко, Галя Пеха, Ілля Верменич, Тісато Ісікава та партнерша Василя Катя Белявська.

Хоча спершу переможець останнього сезону шоу хотів танцювати з росіянкою Марією Козловою, симпатію до якої Василь не приховував під час проекту, але та не змогла прихати на шоу.

Водночас, у нової партнерки мукачівця – неймовірно ревнивий кавалер, зірка «Х-Фактор. Революція» Роман Вєрємєйчик. Та Василь відразу спростував усі чутки, зауваживши, що ставиться до Каті як до сестри: «Катя - крута партнерка, і з нею дуже приємно працювати. Думаю, що разом у нас шанси добрі».

Напередодні старту проекту Василь зазначив, що перемогти на «Танцюють всі 4» було його мрією, додавши: «Прийшов час робити ще більшу мрію, більш масштабну».

Для Васі новий проект – це нове випробування й нова вершина: «Я ще не все показав, і мені є чим здивувати глядачів». Заради перемоги він готовий навіть стрибнути з парашутом, хоча і до смерті боїться висоти.

Дебютний виступ пари вдався неймовірно зворушливим, відвертим та ніжним, як джаз.

Кращу пару з 12-ти обиратимуть глядачі. То ж підтримаймо нашого земляка!

 
 
Читайте також ексклюзивне інтерв’ю Василя Козаря для Мукачево.net – Василь Козар: «Я з тих людей, які зроблять усе, аби досягти поставленої мети»

Коментарі

Ч
читатель

перечитайте статью. масса опечаток и пропавших слов.

Читайте також