«Говерла –Закарпаття» відсвяткувала вихід до Прем’єр-ліги (ФОТО)

6
5

Сьогодні, на останніх хвилинах футбольного поєдинку, наша команда забила четвертий гол у ворота суперника, перемігши ФК «Кримтеплиця» з рахунком «4:0».

Подивитися поєдинок, а заодно і привітати футболістів з великим успіхом прийшли  губернатор Олександр Ледида, мер Ужгорода Віктор Погорєлов, заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Нестор Шуфрич, головний міліціонер області Віктор Русин та багато інших представників виконавчої влади.

Футболістів вітали оплесками і феєрверками.  

В ексклюзивному коментарі Мукачево.net  віце-президент ФК «Говерла-Закарпаття» Олександр Шуфрич зазначив: «У майбутньому ми плануємо тільки перемагати. Зараз у мене такі відчуття, що мені навіть важко їх висловити».

Щодо заохочення футболістів, то пан Шуфрич повідомив, що вони отримали достойні премії.  

 Окрім карколомного рахунку, уболівальники насолоду отримали і від виступів колективів «Паранормальні» та «Не ангели».

Коментарі

Ю
юлій

У команді стільки багато громадян України, слов"ян, що дуже "хочеся" за них уболівати. Мені однаково вболівати за Баварію, чи будь-яку "українську" команду. НА превеликий жаль.

J
josko

I jak zavschdi stadion na piv pustij, de vbolivalyniki? Jak ja bachu, USCHHORODU POTRIBNA ZYA KOMANDA, JAK ZYAJZYU STOPSIGNAL!!!

Р
РОБІТНИК

я розумію що Балоги не люблять Шуфрича але голова обради Іван Балога або хтось з його заступників могли прийти привітати головну команду області з виходом в премєр-лігу А то в берегово на на районні ігри їздять а на основну команду часу нема Хлопці скоро вибори так і футболістів виборців можна втратити

7
777

А що, на фотьках ниє Ледиди? Якби не увін, то й неуйграли би.

М
ммм

а погорелова матюкали?

Читайте також