І. КРІЛЬ: Ю.Тимошенко за кордоном і в Україні - це два різних політика

10
3

`Складається враження, що Ю.Тимошенко за кордоном і в Україні - це два різних політика` - так прокоментував народний депутат, голова Єдиного Центру І.Кірль інтерв’ю Прем’єр-міністр України Ю. Тимошенко швейцарській газеті «Трібюн де Женев»

`Закликаючи відмовитися від вступу до НАТО вона зреклася як власної урядової програми `Український прорив` так і більшості своїх виборців. Нагадаю що за даними соціологічних опитувань, проведених фондом `Демократичні ініціативи` у квітні 2008 року, 51% прихильників БЮТ підтримують вступ України до НАТО` - зазначив народний депутат, голова Єдиного Центру І.Кріль.

 І.Кріль відзначив, що подвійні стандарти щодо виступів лідера БЮТ в Україні та закордоном вже стали традицією. `Так, саме із закордонних ЗМІ ми дізналися, що Ю.Тимошенко припускає створення більшості з ПР, хоча в Україні вона постійно і категорично відмовлялася від цієї тези` - нагадав І.Кріль.

 `Мені цікаво, кому з двох Тимошенко, тій що в Україні чи тій, що постає з матеріалів закордонних ЗМІ може довіряти українське суспільство. Та й взагалі - чи варто довірять політику, який виказує таку дволикість` - підсумовує голова Єдиного Центру, повідомили з прес-служба Єдиного Центру.

Коментарі

Н
Натали

Как уже это все надоело, похоже на соревнование кто кого сильнее грязью обольет...и конца этому нет, достали уже всех, шли бы вы лучше работать `любі друзі` !!!!

Й
Йосип

та вси политики хамелеони:..нам- одне ,себе- друге, за кордоном -трете....

К
Кусi

Оба вони `майданутi`.

Читайте також