Як німецька молодь відпочивала у Закарпатті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

32
1

«Більше знань! Більше умінь! Більше майбутнього!». Під таким гаслом з 2 до 13 лютого за ініціативою Всеукраїнського Об'єднання «Німецька молодь в Україні» та Організації «Чинадієвський товариство німців» у Закарпатській області діяв щорічний Зимовий молодіжний табір з вивченням німецької мови Winterlager 2010.

Більше 40 учасників з різних куточків України з’їхалися у Карпати, аби покращить знання німецької мови, поділитися професійним досвідом і отримати імпульс для подальшої роботи над спільними проектами.

Загальна ідея табору полягає у активізації діяльності молодіжних організацій для налагодження німецько-українських взаємин у сфері молодіжної роботи.

Щороку учасниками проекту стають активні молоді люди з усієї України. Відбір учасників відбувався на конкурсній основі. Основними критеріями відбору є: знання німецької мови, активна робота в молодіжній організації і бажання налагодити партнерські стосунки між українською та німецькою молоддю.

Проект реалізується за підтримки Благодійного Фонду «Товариство розвитку» м. Одеса та Гете-Інституту. Відтак, почесним гостем цьогорічного табору стала координатор по молодіжній роботі БФ «Товариства Розвитку» Одеси – Тетяна Бальцер. «Молодь - це наше майбутнє і ми впевнені в тому, що Зимовий табір сприяє народженню нових ідей та підвищує популярність німецької мови та культури, тому що мовні заняття проводять асистенти з Німеччини», – зауважила вона.

фото Катерини Пономаренко спеціально для Мукачево.нет

Коментарі

КЕ
Катерина Есикова

Круть !!! Знаю, хто на фото ... ))) Знаю, хто писав прес-релiз ...)))

Читайте також