Ігор КРІЛЬ: Час повертати борги

12
7

`У 2008 році інфляція з`їла чверть доходів кожного українця. А відповідальність за це несуть уряд та парламент, який більше часу присвячував самоблокуванню, ніж боротьбі з кризовими явищами. Тому Єдиний Центр закликає у державному бюджеті на 2009 рік передбачити скорочення зарплат народних депутатів на 25%`- вважає народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль.

`У 2008 році інфляція з`їла чверть доходів кожного українця. А відповідальність за це несуть уряд та парламент, який більше часу присвячував самоблокуванню, ніж боротьбі з кризовими явищами. Тому Єдиний Центр закликає у державному бюджеті на 2009 рік передбачити скорочення зарплат народних депутатів на 25%. Час віддавати борги`, - вважає народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль.

 Народний депутат зазначає, що подібні ініціативи вже втілюються в європейських країнах. За його словами, гарним прикладом є рішення парламентарів Латвії чи президента Ісландії щодо зменшення своїх зарплат на 15%. «Якщо ж порівняти діяльність влади в цих країнах і у нас, то можна сказати, що 25 % - досить незначний штраф за неефективність. Можливо, хоч він змусить народних депутатів більше займатися економікою, а не політикою`, - зазначає Ігор Кріль, повідомили з прес-служби Єдиного Центру.

Коментарі

М
місцевий

хватить гнати компромат на законно обраного в третьлму турі по рішенню суду

НМ
Не местный

Дай бог,чтобы продали... Кто-за?

О
Ольга

Такого дебілізму, як в нашій країні - нема ніде. За кордоном люди давно рознесли б і верховну недієздатну раду, і секретаріат президента разом з Ющенком та його кумом, і `тормознутий` та істеричний уряд, який в кабінетах пише бюджет, а в залі за своє дітище не голосує!!!!!! Дай їм Боже розуму, щоб не знищили, або не продали Україну. А такі прихвостні, як у Балоги - ще треба пошукати..............

А
Андрий

так и оставили себе все льготы,бюджет новый ,а все оставлено по-старому.Прожиточный минимум -670 грн.- людям,а себе максимум плюс льготы,не хило составили `новый бюджет`.Такой можно подписать не глядя.

_
_golova

Якби не було за що, не критикували б. А так давно у відставку його пора.

В
вася

А ви прийшли в ВР для того щоб тільки критикувати уряд без краплі конструктивіму.

Л
людина

а також встановити погодинну оплату і не платити за відсутність на сесіях а то сьгодні в залі 360 а де ще 90

Читайте також