Ігор КРІЛЬ: Чи багато чиновників відмовляються від високих посад, як це зробив Балога?

8
1

Лише Віктор Балога має коментувати питання своєї заяви про відставку з посади глави Секретаріату

Про це лідер Єдиного Центру Ігор Кріль сказав у програмі «Наверху» на телеканалі ТВі 17 травня.

 «Інформація про його мотиви має іти особисто від нього. Це буде правильно, адже Балога – неординарний політик і людина, яка дуже багато зробила для того, щоб Президент якнайповніше виконував свої функції. Він майже три роки очолював Секретаріат, ставши фактично громовідводом для Президента»,  – зауважив народний депутат.

 На прохання ведучого програми Євгена Кисельова уточнити, в чому саме полягає неординарність Віктора Балоги, Ігор Кріль зазначив, що в українській історії важко згадати приклади, коли чиновники такого високого рангу відмовлялися від своїх посад.

 «Це свідчить про те, що Віктор Балога є сильною особистістю і ставить суспільні інтереси вище за особисті. Він думає про державу, втім, через те, що відстоював повноваження Президента, на нього вилито дуже багато нечесного бруду»,  – переконаний лідер Єдиного Центру.

 За словами Ігоря Кріля, неординарність Віктора Балоги також полягає у вмінні брати на себе відповідальність і давати можливість Президенту виконувати свої функції так, як він має їх виконувати.

 «Його попередники –  і Зінченко, і Рибачук з цією функцією не справлялися», – наголосив лідер Єдиного Центру.

Коментарі

П
палінкаш

За газдовання кравчука і кучми,на Пудкарпатськуй Русі ,за14 году не построено,ані едноі школи. За останні три годи построено 15 нових школ,сотня школ газифікована,построено десятки кілометру дамб і много другого.Што ,вти школи ,Балога диля своих дітей строив,ци диля наших ??? Ци до Вас не доходит,што янкелович тягне гроші у донецьк, юлка -у дніпропетровськ,а Віктор у Закарпаття??? У нас неє другого вихода,як згуртоватися коло ,істинно,нашої Пудкарпатської партії - `Єдиний центр`. Я ни настоюю, о

Читайте також