Ігор КРІЛЬ: Гасла Єдиного Центру зрозумілі як у Тернополі, так і Лисичанську

8
0

І це лише початок

 «Єдиному Центру вдалося зломити монополію ПР та БЮТ на місцевих виборах», - так прокоментував під час робочої поїздки до Сєвєродонецьку Луганської області результати виборів міських та сільських голів 3 травня лідер Єдиного Центру, народний депутат України Ігор Кріль.

 Він зазначив, що «15 березня наша команда перемогла одну «партію-монстра» у Тернополі. А 3 травня другу - у Лисичанську (Луганська обл.). Ця тенденція вказує, що на місцях виборці перестають орієнтуватися лише на назви партій чи блоків та на голослівні обіцянки їх скомпрометованих лідерів. Вони вимагають чіткої програми дій, яка б була спрямована ви вирішення місцевих проблем».

 На думку політика, останні вибори довели, що немає помаранчевих чи синьо-білих регіонів. «Вся Україна потребує чітких відповідей, а також команди, яка здатна взяти на себе відповідальність і щось зробити, а не лише позувати в об’єктивах усіх вечірніх політичних шоу. Тому гасла прагматичного Єдиного Центру зрозумілі як у Тернополі, так і Лисичанську. І це лише початок», - прогнозує Кріль.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також