Ігор КРІЛЬ: Голодомор не має політичних кольорів

4
4

«Мені не зрозуміла поведінка керівництва Партії Регіонів і особисто Віктора Януковича, які вирішили «не помітити», що в країні проходить вшанування жертв голодомору», - так прокоментував народний депутат України, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль ігнорування цією політичною силою вшанування пам’яті жертв голодомору в Україні.

«Я не можу собі уявити, щоб ізраїльська опозиційна партія «Лікуд» відмовилась від вшанування жертв геноциду проти єврейського народу, влаштованого фашистами під час другої світової війни», - зауважив Ігор Кріль.

 На думку політика на початку 30-х років на нашій землі жили люди, які нічим не відрізнялись від будь-кого з нас. «Вони так само як і ми хотіли жити, народжувати дітей, бути щасливими. Але їм не дали. У них забрали життя, змусивши пройти нелюдські страждання», - наголосив голова Єдиного Центру.

 Ігор Кріль вважає, що ми не повинні вести дискусії в середині країни навколо того чи був геноцид чи ні. «Ми повинні визнати, що гинули люди. Гинули як українці так і росіяни. Гинули люди інших національностей. Але більшість із них була українцями. Це вже визнали 14 держав світу», - підкреслив політик.

 «Ми сьогодні у цьому страхітливому злочині не звинувачуємо конкретну націю чи конкретну країну. Відповідальність за звірство проти нашого народу несе сталінський режим та його прислужники. А серед них були і українці, і росіяни і представники інших національностей», - заявив голова Єдиного Центру.

 Ігор Кріль вважає, що тема голодомору потрібна кожному, щоб ми «пам’ятали і ніколи більше в нашій історії не допустили голоду на землі, яка є найбільш родючою землею у світі». Він закликав всіх політиків не підігрувати закордонним політиканам, а вшанувати пам‘ять загиблих і не допустити повторення такої трагедії на нашій землі, повідомили в прес-службі Єдиного Центру.

Коментарі

ПМ
патріот мукачева

давайте покажемо приклад і визнаємо геноцид турків проти вірмен як це зробило більшість світу

К
Кусi

Головi , якщо то людьська голова. Геноцид - то означае, що якийсь народ винищуе iнший. Як наприклад британцi винищували корiнне населення Америки i Австралii. Дякуючи цьому геноциду США i Великобританiя тепер самi cебе називають найдемократичнiшими державами. Украiнськi `квiслiнги` як попугаi iм пiддакують. А так як Россiя обьявила себе правонаступницею СРСР - то звинувачення Ющенка , це логiчно, направленi проти Россii. I не треба `ваньку валять`.

_
_golova

Куся, дурню, ану покажи хоч один приклад де Ющ говорить за росіян. Він чітко вказує на злочинний комуняцький режим, який нічим не відрізнявся від фашистського... Хоча ти можливо один із переселених замість замордованих Українців, і тому гавкаєш.

К
Кусi

Як не мае полiтичних кольорiв ? Так вся ця ющенкiвська пiар-кампанiя однозначно направлена на створення образу `москаля-ворога`. Якщо Ющенко постiйно талдичить з високоi трибуни, що це `геноцид` украiнського народу. Ясно, що у такому випадку творцем геноциду нiяк не можуть бути любимi йому американцi (американка) а тiльки клятi москалi. Головне- заразити русофобiею пiдростаюче поколiння.

Читайте також