Ігор Кріль готовий перестати бути депутатом

13
8

Член фракції НУ-НС Ігор Кріль заявляє про готовність скласти повноваження народного депутата. Один з непідписантів угоди з БЮТ звинуватив Романа Зварича „у виконанні певних команд, оскільки за це йому б дісталася посада міністра юстиції”

Про це повідомляє прес-служба блоку Наша Україна – Народна самооборона.

«Я готовий здати депутатські повноваження. Але я це зроблю, якщо це буде необхідно для інтересів держави, а не щоб догодити деяким «політичним спікерам», які не відображають точку зору більшості ані членів Ради Нашої України, ані членів фракції НУ-НС», - заявив Кріль.

 «Навесні минулого року я вже складав депутатський мандат. І ми з моїм колегою Віктором Тополовим зробили це першими в фракції», - нагадав він.

На прохання прокоментувати вчорашні звинувачення члена НУ-НС Романа Зварича на його адресу Кріль сказав: «Щодо Зварича особисто, то хотів би нагадати, що йому двічі доводилося здавати повноваження. І обидва рази він, як міністр юстиції, це робив з порушенням закону. Якщо він про це забув, то раджу йому підняти роздруківки з Інтернету, які йому нагадають, що ці кроки він робив під тиском можливих судових процесів».

 Кріль наголосив: «Розумію Зварича. Він виконує певні команди, оскільки в дерибані посад йому б дісталася посада міністра юстиції».

 Як повідомлялося, Кріль є одним з семи депутатів від блоку Наша Україна – Народна самооборона, які досі не поставили свої підписи під угодою про створення демократичної коаліції.

 Нагадаємо, станом на 26 листопада угоду про створення коаліції з БЮТ не підписали семеро депутатів від НУ- НС, зокрема Станіслав Довгий, Микола Оніщук, Юрій Єхануров, Іван Плющ, Віктор Тополов, Ігор Кріль і Василь Петьовка.

 Незважаючи на це, лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що коаліція між БЮТ і НУ- НС буде створена.

 Раніше Ігор Кріль назвав "змовою" частини лідерів політичних сил ті переговори про створення демократичної коаліції, які відбулися між НУ- НС і БЮТ після завершення дострокових виборів у Верховну Раду.

 23 листопада член фракції НУ-НС Давид Жванія висловив переконання, що народні депутати, які не хочуть підписувати коаліційну угоду, мають скласти свої повноваження.

 Крім того депутат Роман Зварич 26 листопада заявив, що найближчим часом  ще двоє членів фракції Наша Україна - Народна самооборона підпишуть угоду про створення коаліції з Блоком Юлії Тимошенко.

Коментарі

ТИ
ть и

"Хвору зірку" від "НУ-НС" просять припинити свій терор

Ы
ы

По словам Князевича, «за звездной болезнью этого «народного избранника», он не замечает, что играет с судьбой страны и ревизует волеизъявление миллионов украинских граждан, которые отдали свои голоса за будущую демократическую коалицию».

Р
Рома

За активною позицією і власною думкою, деякі тимошенківські підлабузники не бачать нічого, окрім небезпеки Юльки втратити ті омріяні крісла, яких вона так прагне...

Q
qqq

Нерпа, чувак думає що ймив бога за ноги. Даун, нічого його медведчук і мороз ненавчив. Чого ж ти, с.. пацан перед виборами не був такий розумний? Та тому що в парламент хер би попали.

Q
qqq

А то що кріль активний, тю, тоість пасивний ніхто і не сумнівається. Правда Рома?

D
dd

криль как всегда пиарит. Ничего нового. А еще и петьовка в команде... + балога, ну пипец... команда быков собралась... но у балоги джокера 2 есть. многие знают о них.

D
dd

Люди когда вы за разум возьметесь? Может уже то самое время когда надо заняться делом а не учить и клеветать друг друга в своей работе? То что деньги все берут это все знают, но блин делайте же что то для страны в конце концов!

МП
Мукочево проти Кріля

Сьогодні на Закарпатті голова Рахівської районної ради Сурмачевський на черговій сесії райради закликав проголосувати за звернення до Президента України Віктора Ющенка засудити дії народних депутатів від "Нашої України" Ігоря Кріля та Василя Петьовки за їх непідписання коаліційної угоди з Блоком Юлії Тимошенко

Читайте також