Ігор КРІЛЬ: Із ПДЧ чи без нього Україна повинна забезпечувати захист громадян

3
1

«Нам не варто зациклюватися на етапах здобуття членства в НАТО, краще зосередитися на меті. А мета, з ПДЧ чи без нього, – незмінна: Україна має забезпечувати захист своїх громадян», – так прокоментував народний депутат України, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль перспективи приєднання України до ПДЧ НАТО.

На думку політика, Україна не повинна бути заручником політичних торгів окремих держав. «Складається враження, що німецькі політики говорять у російські мікрофони. Тільки-но проходять чергові газові переговори між цими державами, відразу ми чуємо заяви про неготовність України отримати ПДЧ НАТО», – повідомив голова Єдиного Центру.

Ігор Кріль вважає, що Україна ніколи не повинна стояти з простягнутою рукою. «Ми мусимо зробити так, щоб нас просили, а ми мали можливість вибирати. Але для цього має бути єдність української політичної команди, яка проведе реформи і виведе країну на новий щабель розвитку. Тоді з нами будуть рахуватися у світі. Ось цим і слід зайнятися в першу чергу, а не гадати, дадуть нам ПДЧ чи ні», – наголосив голова Ігор Кріль, повідомили в прес-службі Єдиного Центру.

Коментарі

П
патріот

.....єць фільтруй що несеш

Читайте також