Ігор КРІЛЬ: Коаліція закінчилась там, де почались гроші олігархів

12
1

Так прокоментував народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль відмову Верховної Ради денонсувати угоду з Кіпром про уникнення подвійного оподаткування доходів і майна.

«Не голосування за даний законопроект депутатів фракції блоку Литвина свідчить про те, що вони ставлять свої інтереси вище за коаліційні, і навіть державні, - зазначає політик. -  Ще більш цинічно вчинили  «тіньові коаліціанти» - комуністи. Вони вже вкотре довели всій країні, що у ВР обслуговують інтереси олігархів, а не робітників і селян, а з праці Маркса –  засвоїли лише назву – «Капітал». 

 Політик нагадує, що Кіпр входить до трійки  найбільших улюблених офшорів українських олігархів, де вони щорічно «відмивають» багатомільйонні суми. `За розрахунками Мінфіну, лише в 2007 році через існування договору з Кіпром держбюджет недоотримав 722,6 млн. грн. Як ви розумієте, реальна цифра значно вища офіційної. Ці гроші  були б надзвичайно корисними для України в умовах кризи, однак депутати доклали зусиль, щоб вони так і не потрапили до державної скарбниці», - підсумовує Ігор Кріль, повідомили з прес-служби Єдиного Центру.

Коментарі

С
спостерігач

кААліція ще і не починалась

Читайте також