Ігор КРІЛЬ: Щоб вивести Україну з кризи, Тимошенко має стати Ющенком

6
3

«Тимошенко потрібен бюджет кандидата в Президенти, а не бюджет, який допоможе країні вижити в умовах кризи. Щоб підготувати антикризовий кошторис, слід забути про рейтинги, навчитися приймати непопулярні, але важливі для країни, рішення, бути готовим до огульної критики. Таким є Ющенко. Чи зможе Тимошенко стати такою? Однозначно – ні», - так коментує народний депутат, лідер Єдиного Центру І.Кріль вимогу прем`єра щодо відставки міністра фінансів Віктора Пинзеника.

Політик вважає: тиск на В.Пинзеника зумовлений тим, що він відмовився вдруге наступати на ті ж граблі й подавати, як це було цього року, цілком нереальний бюджет. «Проаналізувавши, як цілий рік країна змушена була обслуговувати бажання лідера БЮТ стати Президентом і до якої кризи це призвело, Віктор Пинзеник відмовився брати на себе відповідальність за подальше підштовхування України до прірви. Не можна жити не помічаючи кризу, як це намагається робити прем`єр», - зазначає Ігор Кріль.

      Народний депутат прогнозує, що невдовзі в уряді не залишиться тих, хто може критично оцінювати ситуацію і пропонувати рішення, які дійсно потрібні країні, а не лише прем`єру. «Люди, яких засліплює манія величі та жага влади, не здатні почути розумну думку, навіть коли вона лунає з вуст партнера. Поки така людина буде «руководити» (від словосполучення «водити руками», адже керівництвом діяльність прем`єрки назвати язик не повертається), доти не варто чекати жодних змін на краще», - наголосив лідер Єдиного Центру, повідомили з прес-служби Єдиного Центр.

Коментарі

В
Віктор

Язиком молотити багато розуму не треба... Країна летить в прірву, а народ в захваті від Юльіної балаканини. Жах, таке враження, що люди зовсім втратили розум. Пустопорожні балачки, гидоте `хі-хі`, безсовісна брехня та очі позичені у Сірка - ось на що заслуговує наш народ. І дотепер з мліючим придиханням люмпен шепоче: `Ах, нас врятує тільки Юля...` Ці люди приречені жити в рабстві та жебрацтві. Відсутність розуму та плазування перед тим, хто кине подачку і красиво набреше - ось рівень політичної

M
mukola

Vcix jx v tyurmu.Krilya tez

С
спостерігач

було красиве гасло БАНДИТАМ ТЮРМИ а за юлією нари давно плачуть

Читайте також