Ігор Кріль: Томенкові краще зайнятись коментуванням «бардаку» у БЮТі

11
0

«Томенкові краще зайнятись коментуванням «бардаку» у БЮТі» – так «нашоукраїнець» із Закарпаття Ігор Кріль прокоментував слова бютівця Томенка про те, що закарпатська «Наша Україна» порушила угоду із БЮТ і не створила коаліцію з її представниками в облраді.

«У закарпатській обласній Раді в коаліцію входять 72 депутати із 90: 30 – представники «Нашої України», 14 – БЮТ, 15 – Партія регіонів, 9 – партії угорців, 4 – Соціалістична партія. Не входять у коаліцію лише 11 бютівців та 7 депутатів від блоку Литвина» – зауважив Ігор Кріль.

«Як бачимо, у «Нашої України» нема жодних проблем. Вона сформувала коаліцію практично із усіма політичними силами облради, зокрема, і з більшістю представників БЮТу».

«Чому частина БЮТівці не увійшла до коаліції – це проблеми БЮТу». Ігор Кріль вважає, що Томенкові краще зайнятись коментуванням «бардаку» саме у БЮТі, інакше – він чинить, як погана господиня, яка тицькає на город сусідки, заплющуючи очі на безлад у своєму городі».

«На жаль, – переконаний Ігор Кріль, – представники БЮТу досить часто вдаються до знайомої всім технології, коли злодій найголосніше кричить: «Лови злодія!».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також