Ігор КРІЛЬ: Треба працювати, а не пити чай

8
0

«Єдиний Центр завжди виступав проти популізму, який останнім часом захлеснув владу і політику. Для нас ніколи не мало значення, представник якої політичної сили починає хворіти на цю хворобу і підміняти виконання своїх обов’язків саморекламою», - так прокоментував народний депутат, голова Єдиного Центру І.Кріль розгляд у парламенті питання відставки спікера.

На думку Ігоря Кріля, в умовах кризи країна не може дозволити собі перетворення парламенту на чайний клуб. «Завдання спікера – не влаштовувати чайні церемонії, а організувати продуктивну роботу законодавчого органу. Лише один антикризовий законопроект – це результат цілого місяця роботи парламенту. Хочу нагадати, що для платників податків місяць роботи парламенту обходиться майже у 70 мільйонів гривень», - наголосив голова Єдиного Центру.

За словами Ігоря Кріля, два місяці тому спікер зробив красивий жест. Він написав заяву про відставку, як і було передбачено коаліційною угодою. «Це була гарна картинка для телевізора, але не більше. Для нього, як і для Ю.Тимошенко, посада виявилася вагомішою за власне слово. Коли відставка стала реальністю, він почав чіплятися за крісло руками й ногами», - наголосив народний депутат, повідомили з прес-служби Єдиного Центру

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також