Ігор Жданов: Результати екзит-полу свідчать про можливість формування демократичної коаліції

6
0

Перший заступник керівника департаменту з організаційних питань та зв’язків з регіонами центрального штабу Блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» Ігор Жданов вважає, що результати екзит-полу довели реальність формування демократичної коаліції у парламенті шостого скликання. Про це він повідомив сьогодні під час брифінгу.

“Хоча результати екзит-полу не є остаточними, вони свідчать про можливість формування демократичної коаліції у парламенті та спільну перемогу демократичних сил”, - сказав Ігор Жданов.

РЕЗУЛЬТАТИ НАЦІОНАЛЬНОГО ЕКЗИТ-ПОЛУ

За результатами Національного екзит-полу-2007, на позачергових парламентських виборах 30 вересня політичними партіями і блоками були отримані наступні результати: Партія регіонів – 35,2% голосів виборців, БЮТ – 31,5%, блок “Наша Україна-Народна самооборона” – 13,4%, Комуністична партія України - 5,1%.

Результати опитування також свідчать про те, що Блок Литвина набирає - 3,7%, а СПУ – 2,5%, ПСПУ – 1,5%.

Не підтримали жодну політичну силу 2,9% виборців.

Соціологи відзначили, що показники Блоку Литвина поки що не дозволяють однозначно стверджувати про його проходження до парламенту.

Як зазначили організатори екзит-полу, ці дані зібрані на 20.00, а уточнені дані опитування Національного екзит–полу будуть оприлюднені на прес-конференції в УНІАН о 01.00.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також