Іван Балога провів «світський раут» у Берегові (ФОТО)

35
0

Голова Закарпатської облради черговий раз дав зрозуміти, що всерйоз планує балотуватися в нардепи від так званого «угорського округу», який об’єднує Берегівщину та Виноградівщину.

У п’ятницю, 17 лютого, в перший день фестивалю «Біле вино», голова обласної ради Іван Балога з робочим візитом відвідав Берегово, де у ресторані "Золота пава" провів зустріч з керівництвом та депутатами міської, районної та сільських рад. Серед них були помічені – голова міста Іштван Гайдош, перший заступник міського голови Ольга Бізіля, голова Берегівської райради Андрій Бігарі, депутати від «Єдиного Центру» всіх рівнів, бізнесмени, місцеве духовенство, творча інтелігенція.

До діалогу долучилися керівники потужних підприємств регіону, депутати облради від міста та району, працівники сфери освіти, медицини та культури. Учасники зустрічі у неформальній обстановці обговорили перспективи майбутнього розвитку Берегова та Берегівщини.

Після обговорення нагальних проблем перед публікою виступив місцевий співак Микола Повод, який нині робить кар’єру у Києві. Завершився раут святковим фуршетом з нагоди фестивалю вина у Берегові. 

Слід відзначити, що практично у цей самий час проводився подібний захід у Закарпатському угорському інституті, де відбувався щорічний благодійний бал, куди були запрошені представники угорської інтелігенції краю, а також поважний гість – Надзвичайний і Повноважний Посол Угорської Республіки Міхаль Баєр, представники угорської партії КМКС. 

Планується, що подібні зустрічі з політичною елітою, бізнесменами та інтелігенцією Іван Балога проводитиме і в інших районах області.

Зауважимо, що під час офіційного відкриття фестивалю вина в Берегові голову Закарпатської облради прийняли в лицарі винного ордену разом з його, вочевидь, головним конкурентом на окрузі заступником голови ОДА Іваном Бушком.

Нагадаємо, що всередині січня цього року Мукачево.net повідомив з посиланням на джерела про намір Івана Балоги стати нардепом на найближчих парламентських виборах. Водночас, Іван Бушко свої депутатські амбіції на 2012 рік не приховує вже давно.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також