Кріль пропонує терміново створити антикризову групу

5
1

«За два місяці економічної кризи уряд так і не спромігся запропонувати країні антикризовий план. Складається враження, що він самоусунувся від вирішення проблем в економічній сфері», - так прокоментував дії уряду лідер Єдиного Центру, народний депутат Ігор Кріль

В таких умовах політик пропонує терміново створити «антикризову групу, яка б об’єднала фахівців Кабінету Міністрів, Національного банку України, РНБО, наукових установ, представників фракцій Верховної Ради для розробки антикризових дій».

 На думку народного депутата ця група має відповідати наступним вимогам:

 «По-перше, це мають бути професіонали. По-друге, група має зробити аналіз стану економіки, виробити план протидії кризі та надати рекомендації, які стануть основою антикризових рішень влади», - наголошує Ігор Кріль.

 Політик нагадав, що на думку експертів, серйозне загострення кризи варто очікувати у лютому-березні наступного року. «Якщо почати діяти вже сьогодні – ми можемо зробити ці місяці більш прогнозованими та спокійними для економіки країни», - наголосив Ігор Кріль, повідомили з прес-служби Єдиного Центру.

Коментарі

Р
рррр

Ігорку ! Антикризову групу створи собі в ЕЦ. А в Україні діють конституційні органи влади : Кабмін, ВР. Президент не в рахунок, він як раз створює кризи.

Читайте також