Логойдівський ринок в Мукачеві запрацює вже до Нового року (ФОТО, ВІДЕО)

40
5

На об’єкті роботи тривають сім днів на тиждень протягом трьох місяців. Однак, ні власники ринку, ні торговці не розкривають фінансових подробиць відбудови торгівельних площ.

Станом на кінець листопада перший з трьох рядів торгівельного комплексу «Росвигово», більш відомого в Мукачеві як логойдівський ринок, майже готовий для відновлення торгівлі. Тут наразі проводять внутрішні роботи в торгівельних площах: утеплюють та білять приміщення. 

Зауважимо, що відбудова ринку розпочалася ще всередині вересня.

За попередніми прогнозами будівельників, які працюють на об’єкті та осіб, наближених до керівництва ринку, торгівля в першому ряді може відновитися вже до новорічних свят, навіть до дня Святого Миколая.

З приводу двох інших рядів, то поки прогнозувати щось зарано. Як пересвідчилося Мукачево.net на власні очі, у ці дні будівельники саме всерйоз зайнялися другим, тобто середнім рядом ринку. Останній третій, де власне і виникла пожежа, – ще навіть не накритий і без вікон та дверей, встановленні тільки балки.

На об’єкті щодня, навіть у вихідні, працює від 7 до 12 чоловік. Як наголосив один з рідних директора ринку Росани Логойди, який побажав, аби його прізвище не називалося, ринок відбудовують саме за кошти власників. Вартість одного торгового місця в оновленому корпусі, співбесідник Мукачево.net називати відмовився. Але якщо взяти за орієнтир вартість попереднього торгового місця, яке за словами самих торговців коштувало їм в межах 12-15 тисяч доларів, то нове – мало би коштувати дорожче, адже для його зведення використали вже не металопластик, а бетонні блоки та метало-черепицю.

 
Тим часом, підприємці продовжують торгувати в тимчасових контейнерах неподалік, на місці стоянки таксі комплексу. Тут вони розмістилися менш ніж за тиждень після пожежі.
 
Сама ж пожежа сталася 21 серпня пообіді. За півгодини вогонь вщент знищив три ряди торгівельного комплексу та другий поверх будівлі, яка розташована поруч. За висновками МНС, причина пожежі – коротке замкнення в одному з торгівельних павільйонів у третьому ряді.
 
Опісля пожежі в Росвигові серпень запам’ятався ще двома – на місцевій фабриці ЕНО Меблі та у Виноградові, де горів склад з відходами підприємства Автомотив.

Коментарі

2
2012

логойданя бізнесвумен на бідних підпреемцях!!!!

2
2012

логойданя вориха!

Р
росвигово

Так треба Логойді гроші з людей зобрати шоби ще один базар построїти!!!

Ч
читач

Халтура ужасна...

М
Мукачівець

Лохануть підприемців на гроші як завжди. Там і попередня вартість павільйонів у два рази завищена була

Читайте також