Масове отруєння в «Теплиці» дирекція виправдовує гастритом ?

6
0

У Закарпатському санаторії «Теплиця» отруїлося 35 відпочиваючих. Як вдалося дізнатися «Комсомолці», випадок масового отруєння стався ще минулого тижня. Нікого з відпочиваючих не відправляли до лікарні. Всі вони отримували допомогу прямо в санаторії, де лікарів більш ніж достатньо. Зараз у санаторії знаходиться комісія з санстанції.

Директор санаторію Дмитро Лях стверджує, що нічого страшного в санаторії не сталося:

- Так, був випадок отруєння, проте наш санаторій в цьому не винен. Я знаю, що нас намагаються звинуватити в тому, що ми намагаємося приховати цей факт. Але у нас не було передумов відправляти відпочиваючих в лікарню, - стверджує Дмитро Лях.

Нам вдалося поспілкуватися з одним відпочиваючим з Ужгорода. За його словами, він не потрапив до числа тих, хто отруївся.

- Що у нас тут відбувається? Можу говорити як є? Люди чогось поїли і їх несе (вибачте за подробицю), - повідомив Альберт.

Сам директор санаторію Дмитро Лях стверджує, що в санаторії відбувся масовий гастрит. Однак, за його словами, в санаторії взяли бак посіви. І поки що очікуються результати.

Нещодавно було оприлюднено результати перевірки Виноградівської районної санепідстанції. У ньому зазначається, що протягом липня 2010 року термінових повідомлень про гострі кишкові захворювання від керівництва ТзОВ «Багатопрофільний санаторій «Теплиця»», а також із Виноградівської районної лікарні до Виноградівської районної та обласної санепідстанцій не надходило, повідомили в Закарпатській обласній санепідстанції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також