Мукачево скликало друзів під патріотичні мотиви (ФОТО, ВІДЕО)

9
30

На сцені виступали тільки українські виконавці, а місцева публіка більше чотирьох годин не стомлювалася співати задоволено плескати в долоні та підспівувати.

За останні кілька років мукачівців добряче розбестили топ-зірками української естради. Тому частина з них не надто захоплено відгукувалася про цьогорічний список гостей «Мукачево скликає друзів».

Поза тим, останні два тижні перед подією усі говорили саме про неї, включаючи концерт у плани на вихідні.

Як і планувалося, концерт розпочався близько 20.00 виступом місцевого танцювального колективу «Рондо», які першими взялися розігрівати публіку під хіти Майкла Джексона. Опісля з народними мотивами мукачівців вітали «Троїсті музики», «Віртуал» з Хуста і Тетяна Кушнір. За цей час на полі стадіону «Спартак» було традиційно людно. Ріділи лише «сидячі» місця на трибунах.

Близько о пів на десяту на сцену вийшли улюбленці місцевої публіки «Рокаш». Хлопці відразу серйозно взялися за справу та презентували гімн міста. Втім, це був не останній патріотичний епізод концерту.

Естафетну палочку від рокашів перейняли сексапільні дівчата з «Гарячого шоколаду», тоді «Лама», яка просто підкорила серця сильної половини мукачівської публіки. Дехто слухав артистку з роззявленим ротом, інші – співали що сили. 

Пів на дванадцяту завойовувати мукачівців взялися Тамерлан та Альона Омергалієва з хітом «Хочу с тобой». 

Завершувала вокальну частину концерту Наталя Бучинська. Власні пісні артистка розбавила драйвовим міксом під ABBA, а на останок заспівала патріотичну композицію «Україна», під час виконання якої на сцені було розгорнуто великий синьо-жовтий стяг.

Ще не встигли стихнути останні акорди пісні як над Мукачевом запустили помпезний салют.

Коментарі

П
Противник

Я б хотів щоб хоч би один раз у мукачеві зробили якусь краще грандіозну дискотеку

П
піка

ЖЕНІ!!!Невже вам мало діджеїв????Та стільки скільки їх буває в нашому краї,не буває в жодній із областей України!У нас навіть в маленьких селах!!!(не селищах)є дійсно класні нічні клуби,куди приїзджають діджеї не лише з України,а й з Європи!Тому і логіки немає їх кликати на "Мукачево скликає друзів".А на Тієсто або Арміна потрібні дуже великі гроші...

М
мукачівець

женя,гість,тss.Чхати я хотів на вашу думку.Ваше місце в каштанчику іна виступі дешевого DJ-чика.Де дійсно тверезим не витримвеш.Специ по звуку з пустими кишеннями в яких навіть на пиво не нашкребеш,дивляться в рот дареному коню.Скинтесь крутяки дешеві на дорогих артистів.Ви хоч гриф від гітари відрізните?Хоч раз в житті організували щось окрім пяного пікніка?Чи може вас мучае що звук не ваш?

O
Odri

Концерт був класний!не треба гнати на організаторів! То дійсно залежить всьо від вас самих,кожен порізному сприймає,якщо веселитися на повну від душі,то даже у сільському клубі можна кращу відірватися! Мені і моїм друзям дуже сподобалося,кожен рік ходим на "Мукачево скликає друзів" тепер було краще ніж того року...от якби частіше такі концерти влаштовували,то було би взагалі супер!!

Г
Гість

Побувши на концерті 20хв. я звідти пішов в каштанчик

T
TSS

Був на цьому концерты від самого початку... Враження залишає бажати кращого.... 1. Апаратура - ЖАХ!!! Аж неприємно було слухати.. ВИсокий діапазон - "зашкалює", низ - пропадає... мікрофони з величезним фоном... і голоси настільки нереальні "іскажонные" (неможу підібрати укр. аналог) дуже неприємно... 2. Набір артистів НІЯКИЙ.... 3. Сфера обслуговування ніяка... (здається основною ціллю продавців було продати якнайбільше алкоголю в т.ч.ПИВА лише біля однієї палатки - 37 КЕГІВ) Нарахунок феєрверк-шоу то дуже гарно, але відповідно дуже дорого...

Ж
Женя

Концерт полный провал, даже странно что так много хороших отзывов, наверное пиаритесь. Ну что же дешевый прием. А теперь конструктивизм что бы потом не говорили что просто по орать пришел... 1. Аппаратура - то ли не настроена правильно, то ли просто чмо. Голоса исполнителей просто не было слышно. 2. Артисты супер дешевые и супер безызвестные. Вспомните только как ведущие упрашивали аплодисменты своим не востребованным артистам. Да и больше половины народа ушло не дослушав последнюю артистку. Я вот иногда думаю неужели так трудно пригласить какого ни будь DJ они и дешевые и публике по душе. На западе кстати уже давно так делают и ничё всем нравиться. Практически все парады не проходят без пары тройки DJ'ев. Мой вердикт: Полный провал. На празднике нечего было делать трезвому.

Я
Я

Встигли побачити Троїстих музик, Віртуалів,Рок-аш іякусь попсову кацапську співачку, а далі треба було в Київ їхати, то мушу сказати, що після виступу Віртуалів Рок-аш і "співачка" виглядали дуже блідо)

С
Сергей

Когда у Вас двое маленьких деток спят, и ты живешь в центре, как то не комфортно среди ночи слышать гром салютов. А потом пения "недогнавшихся" и "недобравшихся". Вот такое кино

У
УА

ДЛЯ Глядача. Желаю Вам что б в Вашей семье было полное понимание и гармония !:)

Г
Глядач

Для УА.Виховуйте своїх дітей.Дуже гарно виховуйте.Бо від них дійсно залежить ваша старість.Але не через заборону.Тому що ми не розуміли поглядів батьків а діти не розуміють наших поглядів.Відносно пожежних,швидких та інших машин...Кожен мае носити свої яйця сам....

P
Pozitiv4ik

А мені з друзяму було весело, правда нас прийшло 20 рил, але концерт був СУПЕр і Салют був краще ніж на Новий рік

Ж
Жителька

Краще б пожежну машину нову для міста купили, чим цей концерт провели. Скоро вже не буде де "друзів скликати", бо місто горить по трохи.

Д
Дана

Ми прийшли коли вже співав гурт"Горячий шоколад",тому скажу лише від того місця.Все було СУПЕР(окрім деяких технічних нюансів)!!!Салют був кращим,чим весь взятий в місті на Новий рік!А хто пише,що то все було фуфло і т.д.,тому скажу,що все залежить від настрою та сприйняття.Бо коли заспівала Бучинська,то танцювали ВСІ!!!! навіть тінейджери,що прийшли на Тамерлана.Одним словом -люди,(в тому числі і ми)гарно віддихнули.Спасибі організаторам!!!Бо,на жаль,в нашому провінційному краї практично не буває концертів зірок такого масштабу.І якби не "Мукачево скликає друзів",то багатьох би дійсно бачили лише по телебаченню.А кому не подобається дивитись вживу,хай дивляться по телевізору....

Ф
Ференц

Я був з самого початку, тобто бачив, як колективи настроювались і більш за все мені сподобався колектив з м.Хуст, який порадував своєю многогранністю!!! Після їхнього виступу наступні учасники (Кушнір, Рок-Аш, Горячий шоколад, Тамерлан) просто не визирали належно! Рок-аш взагалі начали викидувати якісь репліки, типу, шо вони були на євробаченні у 2009 - ліві понти!!! Вибачте, але вони тільки портять закарпатьський фольклор!!!(це моє і моїх друзів враження). Лічно мені сподобалися: Віртуал (доречі відчувався живий звук), Лама і Бучинська!!! Моє враження таке, що інші прийшли "понти поганяти" за гроші)))

C
cortez

я туда не йшов, бо виконавці великий 0. відходи естради то для львова а на нам суйте! краще платити за майстер клас ніж безплатно убити час на га..но

У
УА

Для ГЛЯДАЧА! Салют в 22 самый раз ! И мораторий нарушать не надо. А то ведь одним можно, другим нельзя. А насчет детей, думайте, они наше будущее и ваша старость хорошая или плохая от них зависит.

Г
глядач

Для УА.Який розумний комент.Концерт вдень,салют вдень,щоб діточки поспали.

У
УА

Жаль что салют был среди ночи. Дети многие бы посмотрели и порадовались, а так.. это только для малого колличества людей оказалось. Да и потом пока толпа расходилась пол города просто спать не могла. Делайте концерты днем, тогда это будет праздник для всех.

КД
Карина дура

Карина дура O_o

К
Карина

Веселиться люди, у Ню Йорку потоп ми наченаэмо жаритися у других городах война, спасайте души,

А
Анатолій

Дякуємо за гарне свято! Все було супер!!!!!

Г
глядач

До АВЕ.Ви погано шукали.Біотуалети були і багато.

А
аве

всьо добре по лише одна біда, опять туалетів нема, всьо у себе іувібрали сусідній парк і ворота сусідів))

М
Марька

Салюти то було майліпшоє я уже і бола подумала ош се послідній концерт у історії Мукачова

М
Мартіна

Дуже класний конецрт - набагато веселіший ніж в минулому році. А феєрверк - нема слів - красота!!!

Т
Танюха

Мне очень понравилось! Всё было просто супер! Повеселились на славу)

В
Василь

концерт недуже.....дешевенький як на мій погляд

О
Олександр

Святом задоволений на всі 100% (Лама просто СУПЕР)))))))))))

Л
Лоци

На салюти і бесплатні концерти гроші є у міста, а як навести порядок, відремонтовати всьо шо зломано - та нараз як страуси голову у пісок...

Читайте також