На київському вокзалі закарпатська злодійка грабувала та причаровувала чоловіків (дивитись ВІДЕО)

6
1

Транспортні міліціонери затримали справжню привокзальну бестію. Жінку звинувачують у крадіжках особистого майна. Вона спочатку знайомилася з жертвою, закрадалася в душу, а потім оббирала мов липку. Чоловікам обіцяла доступ до свого тіла. Намагалася справити враження й на нашого кореспондента Олександра Дем’янчука.

Цю жінку міліціонери затримали у Фастові. Її підозрюють у крадіжці мобільного. У відділку з’ясували, то не єдиний подвиг циганки.

Віталій Гарячий, в.о. керівника приймальника-розподільника ЛВ міліції на станції "Київ-пасажирський":

- Зустріла підвипивши молоду дівчину, ввійшла до неї в довіру, і у процесі того викрала з її сумки мобілку. Вона на даний час перебуває в розшуку всеукраїнському за скоєння пограбування. Вона пограбувала особу і забрала в неї скрипку.

Нона, так вона назвалася журналістам "Свідка", вини не заперечує. Каже: все через жалюгідне життя. Від міліціонерів утекла на Київщину, й там знову спокусилася.

Нона, підозрювана:

- Она вышла курить, и я за ней. Она дала сигарету, потом она говорит: "Будешь пиво?" Говорю, давай. Говорит, как тебя зовут. Меня Оксана, а меня Нона. А потом уже выпившие были, 6 часов вечера, и я у нее забрала мобилку.

І це ще не все, кажуть правоохоронці. Підозрюють, що жінка скоїла щонайменше десять злочинів. Це тільки на території столичного залізничного вокзалу.

Віталій Гарячий, в.о. керівника приймальника-розподільника ЛВ міліції на станції "Київ-пасажирський":

- На станції "Київ-пасажирський" вона входила в довіру до чоловіків. Під приводом надання статевих послуг входила до них у довіру, розпивала з ними спиртні напої, і в процесі цього крала в них гроші, мобільні телефони, і інші речі. Тікала і за безцінь продавала.

Якщо ви стали жертвою цієї бестії, міліціонери просять негайно телефонувати. Сама ж вона, запевняє, - нікому себе не пропонувала. І взагалі, вкрала тільки двічі.

Нона, підозрювана:

- Кроме того, что на Закарпатье и вот этого, больше я никогда в жизни ничего такого не сделала.

Так це чи ні, з’ясовують слідчі. І радять громадянам пильнувати речі й бути обережними з новими знайомими, надто на вокзалах.

Коментарі

І
Іштван

Мультімедіа - се круто. а ся подруга вообще, фіглярка

Читайте також