Ольга Фреймут у програмі «Ревізор» показала Україні рівень закарпатського сервісу в Ужгороді та Мукачеві (ВІДЕО програми)

69
39

До вашої уваги повна версія програми, яка вийшла у суботу, 12 травня в ефірі «Нового каналу», і навіть більше.

Наприкінці лютого в Ужгороді та Мукачеві пройшла чутки, мовляв, у місто завітала програма «Ревізор»: ажіотаж був настільки високим, що у ця чутка гуляла областю ще кілька днів, у редакції програми запевнили, що незабаром точно завітають на Закарпаття.

Коли саме - було великим секретом. Першими знімальну групу помітили кореспонденти Мукачево.net поблизу готелю Інтурист-Закарпаття і з того моменту пильно слідкували за пересуванням знімальної групи. 

Втім, що саме має з'явитися у ефірі телеканалу достаменно не було відомо до 10.00, суботи 12 травня.

Програма почалася з Мукачева – інспекції кондитерського дому «Бондаренко». Вибір режисерів та Ольги Фреймут зрозумілий, адже саме в цій історії було найбільше конфлікту: на відмову впустити ведучу на кухню та викликала міліцію.

І хоч один з найулюбленіших закладів Мукачева не отримав рекомендацію «Ревізора», Ольга Фреймут доволі схвально відгукувалася про нього.

Наступна історія була про Інтурист-Закарпаття в Ужгороді, де ведуча відірвалася по-повній та у якості підсумку закликала негайно розпочати у закладі капітальний ремонт.
 
 
Опісля – легендарна «Деца у Нотаря», якій також добряче дісталося від «Ревізора», особливо за ситуацію на кухні. Тут же Ольга Фреймут перекусила з чужих столів, що також її доволі засмутило.
 

Четвертий сюжет був знову про Мукачево – готель «Зірка», де програма заздалегідь зняла номер. В ньому ведучій не сподобалися тверді матраци, бідненький міні-бар та «істерична» шафа, яка гучно скрипить.
 
 
П’ята історія виявилася однією з найкоротших і стосувалася ужгородського Royal Burger. Прямо перед носом у Ольги Фреймут його закрили разом з відвідувачами, посилаючись на раптову поломку на кухні.
 
Два останні заклади, про які розповіла програма також ужгородські – це кав’ярня «Тірамісу» та ресторан «ФанФан». У першому програма знайшла кілька недопрацювань з меню (походження тістечка «Кучерявий Іван») та вбиральнею, яка виявилася у сусідній будівлі.
 
 
А ось «ФанФан» припав до душі гості, хоча у Ольги також були зауваження до обслуговування та підозра на спробу її підкупити десертом від шеф-кухаря. Поза тим, рекомендацію від «Ревізора» заклад все ж отримав.

Як і готель «Олд-Континент», але його в прямому ефірі не показали.

 
Про «польові» спостереження за ревізією Ольги Фреймут з командою на Закарпатті – читайте в ексклюзивним репортажах Мукачево.net:
 

Неділя, 22 квітня:

У Мукачеві Ольгу Фреймут супроводжував цілий табун фанатів (ФОТО) 

Ревізору не дозволили знімати в мукачівській Зірці

Ольга Фреймут не дала рекомендацію кондитерській "Бондаренко" за таємне приміщення (ФОТО)

Ревізор у Мукачеві: Ольга Фреймут викликала міліцію

Ольга Фреймут повісила на "Олд Континент" дошку під оплески (ФОТО)

Недільну інспекцію Ревізор розпочав з ужгородського «Олд Континет»

 

Суботу, 21 квітня

Ольга Фреймут вирішила повечеряти у ФанФані

У Мукачеві до приїзду Ревізора з Ольгою Фреймут готуються, але сподіваються, що пронесе

Ольга Фреймут з Ревізором "зарубала" легендарну Децу у нотаря?

Ревізор викликав ажіотаж серед смаглявих ужгородців

Ревізору сподобався Ужгород, особливо сакури

Стала відома перша жертва Ольги Фреймут та "Ревізора" в Ужгороді

Ревізор в Ужгороді. На черзі Мукачево?

 
Також до вашої уваги ексклюзивне інтерв’ю ведучої для Мукачево.net:
 
 
 
То що, як вам вердикти Ольги Фреймут - не упереджені?

Коментарі

С
спостерігач

просвічується заказний характер программи , не варто обговорення , а в Мукачеві до речі є заклади варті уваги , так що не варто зациклюватись на бондаренко

О
олька

шо тут казати? попозорили Мукачево, а міліція-просто жесть(

%
%

бондаренку позор! больше туда ходить не буду!

Д
Денис

Леся у тебя тоже есть привычка садится в ресторане за чужой стол????? а про то сколько башляют денег ревизору за одобрение ресторана можна только представитЬЬЬ...................................

Л
Леся

а я люблю Фреймут,собственно из-за нее и начала смотреть эту передачу. И ничего она не наглая,с нашим укр.сервисом и уровнем обслуживания иначе нельзя. Может хоть немного исправлятся,и для людей полезная инфа.

Д
Денис

Культура у ревизора на высшем уровне )))) садится за чужой стол и кушать с него... наверняка жуурналистам (как вы себя представляете... платят маловато раз они кушают с других столов.) Так держать ...

11
1 1 1

Клієнт платить за послуги ту суму яку назвав підприємець. Якщо підприємець може навязувати свою ціну клієнту, то чому клієнт не має права знати за що він платить?, де виготовлено і з чого, в яких умовах і ким???. "Ревізор" захищає в першу чергу інтереси клієнтів а не всяких недобросовісних бариг, заклади яких рахуються престижними лише тому , що в Мукачеві кращих немає. І якщо підприєць чесний і порядний то чому він має боятися перевірки, якщо він її пройде він получить безкоштовну рекламу на всю країну і підніме свою репутацію. Я вважаю що це достойна нагорода за годину потраченого часу на ревізію. А всяких недобросовісних бариг які думають лише про отримання максимального прибутку потрібно карати і не ходити в їхні заклади. Дуже шкода що Мукачево обосралося повнічтю перед Ужгородом((( Пора щось міняти !! за прикладом далеко ходити не треба , всього 40 км.

A
Armin

Alex: "Для этого есть санепидемстанция." - самому не сменшо? в Украине? санепидемстанция? да тут в Латорицу 3.5 тыс тонн говна вылил водоканал и штраф заплатили меньше тысячи гривен. Стосовно Фреймут, в неї є санітарна книжка, спецодяг і шапочка. До чого тут вокзали - не зрозуміло, - знімальна група на своєму транспорті.

K
Klient

Dobre, sho y traktori vse ok... i to nichoho, shjo klientam na golovy na terasi shtykatyrka padae...jak y syboty vvecheri,,,azh dvichi,,,,

D
dyr

Ольга та її знімальна група з апаратурою совалися по вокзалах, поїздах, чужих вбиральнях а потім їх на кухню пускати без саногляду? Фіг їм. Я на місці Бондаренка запроси би інспектора санстанції.

D
dyr

А у Ольги є книга, санітарна? Чи дозвіл санстанції на відвідування кухонь.

*
*****

Мукачiвська "Зiрка" ледве тягне на 2 зiрки порiвняно з "Олд Континентом")))А власник у неї аж американський мільйонер.Ха-ха!)))))

З
зіг-заг

Фреймут-Молодца! Частіше би бувала в нашому містечку! Аххх...Бондаренко - Перемога могла би бути за тобою. Міліцію Купив, а вот Фреймут не вдалося))))

N
ND

Olha tu SYPER!!! Ja zaw*du z cikavisty dulysa zy pereda4y. Taki pereda4i potribni nawie der*avi, wob lydu znalu kydu im itu i wo vonu idjat. Ze we dy*e dewewo 37 hruven v Bondarenka. Ja za 3 tru brysnu4ni kokteli i 2 kolu zaplatula 76 hruwni + barmenwa porahuwala 1 sik jakei ja nezakazuwala. V Bondarenka postieno obmanyjut lude na hrowi, a jakwo poprosuw 4ek na tebe "TAKI O4I WUPYLAT" mol wo tu ho4ew. Milizija nas zahestut Aha!! Ja neznaju za wo im der*awa hrowi platut.Wonu za hrowi ridny matir prodadyt. Ja 4asto bywaju za kordono (EU). Tam po teleba4eny neluwe pokazyjut jakist towary ai riznuzu v zini riznuh marok ih dostawku, 4u vidpovidae tovar zi zini. Ja vva*ajy TAM DE VSE VPORADKY NI4OWO BOJATUSA OLI FREIMUT I ZILOI UKRAINU !!!! OLA MU STOBOJY!!! TU MOLODEZ!

Г
Гм...

Мукачівській міліції ганьба!

К
кук

Честно говоря - она правильно и объективно высказывает мнение. Насчет бондаренка - никогда туда не хожу. Предпочитаю старые кондитерские типа виктории, жаль домино продали. Ну да ладно. Раз ее не запустили в ту комнату, значит там было что-то не так. Возможно даже было застолье после пасхи. Но и г.Бондаренко должно быть нас...ать. Туристы как ходили туда так и будут ходить. Меня более удивила деца у нотаря - я реально был высшего мнения об этом заведении. Оно тупо превратилось на мясорубку туристов, которое должно перемолоть максимум туристов за максимум бабок. А ведь порядок или есть, или его нету. И нефиг персонал винить. Не думаю что сам чучка не в курсе как у него кухня выглядит. В следующий раз знакомых туда поведу разве что поржать, а вот кушать наверное пойдем в другое место... Аа, (ув.) Олег Полажинец - это дешевая самопиарщина, люди сами должны о вас говорить и не сам о себе. Кроме пары тупых коментов на драйв2.ру я так ничего и не нашел. Скромнее надо быть.

A
Advokat

Аха, Санепідстанція урвала бабло і спокійно спочиває, насрать..........

X
xXx

Ольга Фреймут УМНИЧКА !

ЙГ
Йди гет

Кілька років тому на одній закарпатській турбазі молодого хлопця вбило струмом у душі. Бойлер замкнуло. Зайшов помитися, незчувся, а вже винесли. Оце, розумієте, сервіс, а ви тут на Фреймут дуєтесь, ой образили наших чесних закарпатських газдів.

7
77

Маша, Вы совершенно правы. Помнится, была история с отравлением людей в том самом кафе. Олег, Вам надо срочно лечить свои комплексы - самопиар и троллинг здесь никому не нужен :)

М
Маша

Знаєте, дійсно, добрі ми закарпатці. Обгажуємо людину, яка в принципі старається для нас та нашого здоров*я. Дуже добре, що э такы програми, котрі показують нутро всіх нащих закаладів харчування та обслуговування. Бо у нас із гівна воліли би зліпити конфетку, лиш би бабла для себе та свої сім*ї заробити. Ніхто не каже про те, що усі кафешки та ресторани фуфільні, но переважна більшість так. Не обслуговування, не сервіса, не відповідальності. Най ся радує Бондаренко, що не попався Ользі Фреймут кусок такого пирога, як мені недавно. Вся яблучна начинка була пліснява. От так у нас підприємці працюють усі,травлять народ, та ще й возмущаються ош як їм погано живеться. Бо не чотири раз собі дозволяє у рік на море поїхати, а лем три

A
Alex

Противная и наглючая коза. На месте Бондаренко ее еще и послать надо было. Никакими законами о журналистике не предусмотрено пускать ее на кухню и подсобные помещения. Для этого есть санепидемстанция. Когда вижу ее на экране - появляется желание плюнуть в рожу этой снобной жлобихе. Если хочет скандала - пусть лучше покажет что у нее дома в сортире творится.

J
josef

Dlya Munkach.Ja s vami zhoden, perevirki potribnyi, ale perevirjati maje pravo,prokuratura,sanepidemstanzija,nalohova ibilyse nichto,po zakonu.ja 45 rokiv pracyuju u gastronomiji iz nich 15 na zachodi, ipovirte nigde ne moschna znyimati, fotografuvati, pidprijemstva torhivli,chi gastronomiji bez dozvolu chozyajina.

7
77

Олег Полажинец, Вы просто спамер.

НВ
Никаву відео)

Жіночка дуже нагла, прийшла забігла у кондитерську ги тетеря перепужина, пош пуд прилавок поникати? мош рянди поникати? нивонять всьо чотко ідеме дале, пілша дитину на руки узяла потрясла нив, потом у будар побігла, ага вода тиче салфетки є ідеме дале, а типир на кухню хочу йти! не пустили тьотю, дзвоню у міліцію! а облом нипомогло..)

Д
ден

ЯЧС!!!А ваш рівень який???Судячи з вами написаного,то вам лише корів пасти....

Я
ячс

Смердяча пілотка без елементарного поняття виробничої гігієни пхає свій шнобак куди не положено.Гнати її у смердячий лемберг з перевіркою на привокзальний ринок( якраз її рівень).І нічого їй тут винюхувати!!! А то розсмерділи зза неї на два тижні репортажів!!! На галери пілодку!!!

Д
ден

Дивлячись на все це,дійсно стало соромно....бо Мукачево постійно позиціонує себе "маленькою Європою"....Але ж очевидно, що нам до Європи(західної)як до Марсу пішки....А пан Бондаренко явно побоявся якогось викриття...Тому нам залишається лише здогадуватися,що ж там таке ховали.(це вже в кого як фантазія працює)))Як повели себе правоохоронні органи,то це взагалі-ШОК!!!Невже мукачівська міліція незнає Законів України???(судячи з побаченого так і є)Якщо ж викликали міліцію,то в першу чергу ж треба підійти до того хто викликав,і вияснити що сталося....а не брехати і втікати від телекамер...Це ж жахіття!!!Це-антиреклама Закарпаття(Мукачева)...Як після перегляду цього сюжету думатимуть про нас туристи???Вони боятимуться сюди їхати,через те,що якщо раптом щось станеться,то міліція буде поводити себе аналогічним чином....і стає страшно....бо заангажованість "на обличчя".Це рівень села...навіть хутору(((

M
munkach

для josef-так це приватна властність, але там готують їжу для людей,вони зобовязані показати кухню, а скривати та тікати просто несолідно,

Т
тот!

не пустив ї у секретний шпайз, бо вишенку мало не уломила;))

СЗ
Случайный зритель

(1) Когда-то давным-давно я со съёмочной группой участвовал в рейде по борьбе с самогоноварением. Испытал настоящий шок, наблюдая, как одна из моих коллег рылась у чужих людей в их хозяйстве в поисках самогонного аппарата. Такие программы, как "Ревизор" не смотрю. Но география заставила изменить принципам и посмотреть. Испытал те же брезгливые чувства, что и на "самогонном" рейде. Идея проверки общественных мест имеет право на существование. Наверняка. Но форма, в которой это делает телегруппа… Расставлю акценты,чтобы быть правильно понятым. Я, конечно же, не против зубастой и даже где-то агрессивной журналистики. Я против непрофессиональных материалов. С экспертной точки зрения передача имеет мало ценного. То, что называется "смешались в кучу кони, люди...". Но это отдельная тема, не хочу её развивать, каждый канал волен рулить так, как ему позволяют обстоятельства.

СЗ
Случайный зритель

(2) Я про то, что журналист, видимо перепутала закарпатские Ужгород и Мукачево с Горловкой и Вышгородом, при всём уважении к последним. У нас не возможен вышедший из подсобки "гегемон с телосложением трёхкамерного холодильника", который быстро, путём определённых рукодвижений и использования всего своего десятисловного словарного запаса, мгновенно вызывающий у телегруппы жгучее чувство перепутанного адреса. Наши люди ещё кое-что помнят из прошлой жизни и современную знают не по программам "Нового канала". Эта блондинка на фоне "Горчичного зерна" выглядела бульдозером производства Челябинского тракторного завода на траве Royal Troon - шотландского поля для гольфа. И только внутренняя культура сотрудников заведения не позволяла им сказать очевидное – король голый. В серъёзных заведениях такие "телегруппы" остаются ещё за фейс-контролем.

С
Света

В Мукачево много хороших мест - Дейли особенно тераса, Гринвич, даже тайм, хотя там постоянно много малолеток

М
Мала

Не розумію чого ся чучка так напудив кіть даже зняв шіковно своє відео про фреймутку????? нич такого про його бужню не уповіли. Може урізали??? ко знає???

9
911

Гордиться в Мукачеве увы нечем... А "наша" Звезда вообще нервно курит по сравнению с Олд Континентом!

Y
Youtube

josef, он сам пригласил ведущую в цех, только на Недецеи ))) Значит, в цеху Пассажа был просто беспорядок.

J
josef

Pan Bondarenko pravilyno zrobiv scho ne pustiv znimati v zec hu kafe,po perse,ze joho privatna vlasnyisty,po druhe, u koschnoho sebe povaschajuscheho konditera,ta ne tilyki konditera,je svoji sekreti, maju na vidu profesijnyi, scho bude jakscho koschen zsurnalist bude provoditi takoho rodu REVIZIJI!

Y
Youtube

Стыдно было смотреть, как г-н Бондаренко быстро, решительно удалялся от своего кафе. Милиция тоже показала себя, опозорив Мукачево. :(

М
Маша

Это розрыв!!!!!

Читайте також